Binnen deze stream worden er verschillende activiteiten en lessen georganiseerd. Deze zijn gericht op uitgangspunten van ons geloof en behandelen een aantal onderwerpen.
De lessen en activiteiten zijn voornamelijk gericht op mensen die nieuw zijn in de gemeente, net tot geloof zijn gekomen of nog op zoek zijn naar God.

Dit is het programma dat we het komende jaar aanbieden binnen deze stream:

 

The Word: Introduction (20 februari 2018)

De Bijbel is het fundament van ons geloof. Maar hoe lees je die en kun je die beter begrijpen?
In deze les van één avond krijg je een aantal handvatten die je kunnen helpen bij het lezen van de Bijbel.

Praktische zaken: De kosten voor deze lesavond zijn 5 euro.

Aanmelden The Word: introduction:

 

Alpha Cursus

Alpha is er om het christelijk geloof te ontdekken. We starten met een gezamenlijke maaltijd, zo leer je andere mensen kennen die soortgelijke vragen hebben. Tijdens 10 avonden ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Iedere avond staat er een ander onderwerp op het programma waar je met elkaar over in gesprek gaat.

Aanmelden Alpha Cursus:

 

Get Connected

Wil je meer weten over Shelter Haarlem of overweeg je om lid te worden van onze gemeente, dan is Get Connected iets voor jou. Een avond samen eten, kennismaken met anderen en horen waar onze gemeente voor staat. Ook al je vragen over de gemeente kun je hier stellen. Deze avond wordt maandelijks georganiseerd.

Aanmelden Get Connected:

 

Get Baptized

Je laten dopen is een belangrijke keuze. Wil je gedoopt worden, of vraag je jezelf af wat de doop inhoudt, dan is Get Baptized iets voor jou. Hier leggen we zaken uit en kun jij je vragen stellen. Deze avonden worden steeds kort voor de doopdiensten ingepland. Kijk op onze site wanneer de volgende doopdienst gepland is.

Ik wil me graag laten dopen: