Krachtige mensen blijven onder alle omstandigheden staan omdat ze hun identiteit in Jezus hebben gevonden. In deze stream ontdek je wie je bent, wat je talenten zijn en hoe God naar je kijkt. Je leert om je grenzen te bewaken, hoe je omgaat met geld en hoe je je relatie met God verder kunt uitdiepen in je dagelijks leven.

 Mastering your money (24 april)

Goed omgaan met geld is belangrijk. In de Bijbel staan veel principes en beloften die betrekking hebben op dit onderwerp. Tijdens deze praktische avond willen we kijken naar deze principes en beloften en hoe je deze kunt toepassen in je dagelijks leven.

Praktische zaken: De kosten voor het volgen van deze lesavond is €5.

Aanmelden Mastering your money:

Cleansing Stream Basiscursus (start januari 2018)

Deze basiscursus is een intensief discipelschapsprogramma dat je van binnenuit vernieuwt, herstelt en bevrijdt! Je wordt begeleid door de coaches Michel en Ada Wilbrink.
De Basiscursus bestaat uit:

  • Vier maandelijkse cursusbijeenkomsten
  • Een werkmap met zelfstudie en werkopdrachten
  • Audio-onderwijs
  • Acht maandelijkse ontmoetingsavonden voor en na de retraite
  • Een retraite van twee dagen op de Kroeze Danne

Voor 1e jaars cursisten van Shelter als partnerkerk van Cleansing Stream geldt een korting op de cursus en de retraite. Voor meer informatie, prijzen en aanmelding zie de website www.cleansingstream.nl.

 

MODULE ‘IDENTITEIT’ (najaar 2018)

Dit zijn de onderwerpen die in deze module aan bod komen:

Les 1: Echtheid, doe je masker af
God heeft ons goed gemaakt. Het gevaar is dat wij ons anders voor doen dan wie we werkelijk zijn. Dat doen we ook als we onszelf vergelijken met anderen. Jij bent uniek. Doe daarom je masker af en laat zien wie je echt bent!

Les 2: Deel van de gemeente

Waarom is de gemeente in Gods ogen belangrijk? Wat is Zijn doel met de gemeente en wat is jouw rol daarin? Dat ontdek je in deze les.Les 3: Wie je bent in Christus

Wanneer je ervoor kiest om Jezus te volgen, noemt de Bijbel je een nieuwe schepping. Wat houdt dat in en wat betekent dat voor wie jij bent?


Les 4: Jouw unieke gaven en talenten
God heeft je gemaakt en mooie dingen in je gelegd. In deze les ontdek je wat jouw gaven en talenten zijn en hoe jij die kunt gebruiken in Zijn koninkrijk.

Praktische zaken: De kosten voor het volgen van de gehele module zijn € 20,- (incl. het boek ‘identiteit’ van Jan Pool)

Aanmelden Module Identiteit: