Krachtige mensen blijven onder alle omstandigheden staan omdat ze hun identiteit in Jezus hebben gevonden. In deze stream ontdek je wie je bent, wat je talenten zijn en hoe God naar je kijkt. Je leert hoe je je relatie met God verder kunt uitdiepen in je dagelijks leven.

 Coachtraject Droom in Uitvoering

Datum: 2, 13, 30 oktober & 13, 27 november
Enkel voor nieuwe leden
Kosten: gratis
Lesgever: Michiel Santman
Tijd: 20:00 (19:30 koffie en thee)

Dit coachtraject willen we als gemeente aanbieden aan alle nieuwe leden die het afgelopen jaar lid zijn geworden van Shelter Haarlem. De cursus is geheel gratis dus geef je snel op!

Aanmelden Coachtraject Droom in uitvoering:Creativiteit en de kerk

Datum: 27 november 2018
Kosten: € 12,50
Lesgever: Manoa Wellner
Tijd: 20:00 (19:30 koffie en thee)

“Wat is de plek van creativiteit in de kerk? In deze avond gaan we dieper in op deze vraag. Wat zegt de Bijbel over creativiteit in al zijn verschillende vormen? Hoe werd dit toen toegepast en wat betekent dat voor ons nu als hedendaagse kerk? Ook zullen we kijken naar wat de plek is van creativiteit en kunst in ons dagelijks leven en hoe wij onze creativiteit kunnen inzetten om Gods kerk te bouwen. Wat is de plek van creativiteit in de kerk? In deze avond gaan we dieper in op deze vraag. Wat zegt de Bijbel over creativiteit in al zijn verschillende vormen? Hoe werd dit toen toegepast en wat betekent dat voor ons nu als hedendaagse kerk? Ook zullen we kijken naar wat de plek is van creativiteit en kunst in ons dagelijks leven en hoe wij onze creativiteit kunnen inzetten om Gods kerk te bouwen.”


Be the change

Datum: 11 december 2018
Kosten: € 12,50
Lesgever: Eveline Hoftijzer
Tijd: 20:00 (19:30 koffie en thee)

Wij kunnen het verschil maken omdat wij Jezus kennen. Soms is het makkelijker gezegd dan gedaan. Toch hoeft het niet zo moeilijk te zijn. We gaan met elkaar kijken naar manieren waarop jij een verschil kunt maken daar waar je woont, werkt en leeft. Leer uit te stappen in vrijmoedigheid en voel je toegerust om het te gaan doen.


Cleansing Stream Basiscursus

Er start een nieuwe basiscursus in de gemeente Het Keerpunt in Amsterdam op de volgende zaterdagochtenden:

 • 25 augustus
 • 15 september
 • 20 oktober
 • 10 november
 • en afsluitend een retraite op 30 november en 1 december op de Kroeze Danne.

  Cursisten van Shelter als partnerkerk van Cleansing Stream ontvangen 30% korting op cursus en retraite (code 512, in te vullen bij de inschrijving). Voor goedkeuring voor deelname moet het e-mailadres van d.veefkind@quicknet.nl ingevuld worden.
  Voor meer informatie, prijzen en aanmelding zie de website www.cleansingstream.nl.

  Jullie coaches vanuit Shelter zijn Michel en Ada Wilbrink 


  Emotioneel Fit

  Datum: 8 en 29 januari, 26 februari, 19 maart, 9 april
  Kosten: € 12,50
  Lesgever: Michiel Santman
  Tijd: 20:00 (19:30 koffie en thee)