skip to Main Content

SHELTER COMMUNITY GROEPEN

I.V.M. DE ZOMERVAKANTIE ZIJN ER GEEN COMMUNITY GROEPEN. WE STARTEN 4 SEPTEMBER WEER MET EEN NIEUW SEIZOEN. Je kunt je hiervoor alvast aanmelden als host.

Sinds 7 november 2021 zijn we gestart met de community groepen. De deuren staan open van meer dan 20 huizen in de regio. Hieronder vind je welke groepen dat zijn. Als je verder naar beneden scrolt zie je @home groepen.


SHELTER @HOMEGROEPEN

De Shelter@home-groepen zijn kleine groepen bij mensen thuis. Een @home-groep is dè plek om anderen beter te leren kennen en om vriendschappen te ontwikkelen. Maar het belangrijkste is dat in een @home-groep discipelschap plaatsvindt. Mensen ontmoeten elkaar, bemoedigingen elkaar, delen het leven met elkaar en leren van elkaar met als doel om te groeien naar krachtige mensen met impact in hun directe omgeving. De leiders van de @home-groepen hebben een diep verlangen om het koninkrijk van God zichtbaar te zien worden in onze wereld. Ook in die van jou!

Zou je graag een @home-groep willen bezoeken? Kom eens langs de informatiebalie op zondagochtend. Wij staan je graag te woord om je verder te helpen.
Doordeweeks kunt u ook altijd bellen of mailen naar kantoor voor meer informatie: (023) 539 02 04 / receptie@shelter-haarlem.nl.

 

Dit zijn de groepen tot dusver:
(Het kan zijn dat je wat naar beneden moet scrollen om alle groepen te kunnen bekijken)

Back To Top