skip to Main Content

SHELTER COMMUNITY GROEPEN

Sinds 7 november 2021 zijn we gestart met de community groepen. In verband met de nieuwe maatregelen met een maximaal aantal van 4 personen thuis, hebben we besloten om de zondagdiensten in het gebouw van Shelter toch ook door te laten gaan. Ook staan de deuren van meer dan 20 huizen in de regio open, hetzij met een minder aantal personen! Informeer hierover even bij jouw groep. Hieronder vind je welke groepen dat zijn. Als je verder naar beneden scrollt zie je @home groepen.


SHELTER @HOMEGROEPEN

De Shelter@home-groepen zijn kleine groepen bij mensen thuis. Een @home-groep is dè plek om anderen beter te leren kennen en om vriendschappen te ontwikkelen. Maar het belangrijkste is dat in een @home-groep discipelschap plaatsvindt. Mensen ontmoeten elkaar, bemoedigingen elkaar, delen het leven met elkaar en leren van elkaar met als doel om te groeien naar krachtige mensen met impact in hun directe omgeving. De leiders van de @home-groepen hebben een diep verlangen om het koninkrijk van God zichtbaar te zien worden in onze wereld. Ook in die van jou!

Zou je graag een @home-groep willen bezoeken? Kom eens langs de informatiebalie op zondagochtend. Wij staan je graag te woord om je verder te helpen.
Doordeweeks kunt u ook altijd bellen of mailen naar kantoor voor meer informatie: (023) 539 02 04 / receptie@shelter-haarlem.nl.

 

Dit zijn de groepen tot dusver:
(Het kan zijn dat je wat naar beneden moet scrollen om alle groepen te kunnen bekijken)

Back To Top