skip to Main Content

Awakening Europe – The Call Back

30 juli – 2 augustus 2020 Ahoy Rotterdam

Door: Maria Giltjes

Honderden jaren lang brachten zendelingen het evangelie vanuit Europa naar de uiteinden van de aarde. Mannen en vrouwen gaven alles op als pioniers, en als gevolg daarvan reisde het Goede Nieuws de generaties lang ons leven binnen. Nu heeft juist het continent dat deze mensen heeft uitgezonden Jezus weer zo hard nodig.

Awakening- The Call Back, is een visie die God ons gaf om in de zomer van 2020, mensen van over de hele wereld terug te roepen naar Europa, mensen die Europese wortels hebben, evenals degenen die een hart voor dit continent hebben.

Misschien was je moeder, grootvader, oom of zelfs jij de eerste in je familie die tot geloof kwam. Nu mag je het evangelie terug zaaien en naar het land komen waar je wortels vandaan komen. We zijn diep onder de indruk dat duizenden mensen uit meer dan 104 landen zich al hebben geregistreerd voor dit evenement.

Het hoofdevenement zal plaatsvinden in Ahoy Rotterdam Nederland, van 30 juli tot 2 augustus. Dit historische evenement begint net als elke Awakening in een grote Arena, met sprekers en bands van over de hele wereld. We geloven dat duizenden mensen zich gedurende deze 4 dagen tot God zullen keren en dat dit Nederland en de omliggende naties zal schudden. Zowel in Rotterdam als ook in Amsterdam zullen er vóór en gedurende het evenement floods gehouden worden. Dit zijn massale outreaches waarin duizenden christenen de straat op gaan.

Meteen hierna begint het tweede deel van het evenement. We zullen ons allemaal verspreiden over meer dan 20 grote steden in heel Europa, met grote outreaches en avond bijeenkomsten. Dit is het zendingsreis onderdeel van The Call Back, en dit zal plaatsvinden van dinsdag 4 augustus t/m vrijdagavond 7 augustus.

En nu? Boek nu en ontvang direct je ticket voor het evenement! Zoals net benoemd, hebben mensen uit meer dan 104 landen zich al vooraf geregistreerd, dus er zal maar beperkt ruimte zijn. De 2 evenementen, het hoofdevenement en de outreach week zullen in totaal 8 dagen duren, maar je mag je volledig vrij voelen bij welke onderdelen je wel/niet aanwezig wilt zijn. Het ticket dat je koopt zal je sowieso toegang geven tot alle onderdelen van het evenement.

Je kunt je opgeven via www.cvents.eu of www.awakeningeurope.com

Back To Top