skip to Main Content

Bethel Worship School

Door: Stephan Zweers

De kans is groot dat vele van jullie afgelopen 10 jaar gezegend zijn door de aanbidding van ons Shelter worship team of door Bethel Music uit Amerika. Nu kunnen we het Shelter worshipteam terug zegenen door ze uit te zenden naar de Bethel Worship School in Amerika!

In Shelter verlangen we er naar dat Gods koninkrijk zichtbaar wordt hier op aarde door Zijn aanwezigheid en kracht waarmee we opwekking gaan zien in ons gezin, onze stad, onze kerk en Nederland. Daarom hebben we ons worshipteam uitgedaagd om te bidden en na te denken om mee te gaan naar de Bethel Worship School in Amerika. 17 personen hebben deze roep beantwoord en willen hun tijd en geld investeren om te groeien.

Deze school zal op het gebied van aanbidding gaan over:

Identiteit, Transformatie, Community, Ontdekken, Ontwikkelen en Ervaren.

Ons team zal dus ondergedompeld worden in Gods aanwezigheid en het kan niet anders dan dat we na een ontmoeting met Jezus nooit meer dezelfde zullen zijn.

Zoals je kan voorstellen is zo’n reis niet gratis. We willen je vragen om aan de Heilige Geest te vragen of en zo ja, hoeveel je mag investeren om deze reis mogelijk te maken. Ik geloof echt dat we mogen zaaien in iedereen individueel om hun te ondersteunen in hun groei.

Je kan gemakkelijk ideal via onderstaande button gebruiken om in dit team te zaaien.

Dit kan tot een bedrag van € 5.000,- mocht je meer willen geven stuur dan even een bericht naar receptie@shelter-haarlem.nl

Back To Top