Down to Earth & Shelter Herstel

Event details

  • 29th november 2019
  • 8:00 pm
  • Shelter Haarlem, Eksterlaan 1, Haarlem

Down To Earth (DTE) en Shelter Herstel

Down to Earth en Shelter Herstel hebben een zomerstop en vrijdag 6 september starten wij weer.

Wij geloven in de kracht van aanbidding en van gebed. wij geloven dat de God van de Bijbel vandaag de dag dezelfde wonderen kan doen, en zelfs grotere, dan in de tijd van de Bijbel. Tijdens deze avonden willen wij God de ruimte geven om te doen wat Hij wil en met elkaar ontdekken wat zijn plan voor dat moment is. Verder is er tijd voor gebed. Dit wordt verzorgd door het Shelter Herstel team. Je kunt voor gebed komen voor zowel innerlijke genezing als fysieke genezing, bevrijding en alle andere onderwerpen.

Hoe?

Het is een ontdekkingsreis, met de heerlijke ontspanning dat wij niet hoeven te presteren maar dat wij er zijn en God door ons heen mag werken. Elke avond is anders maar we zien elke keer Gods hand in de avond.
De aanbidding is bijzonder met rust en vrijheid om te aanbidden zoals jij wilt. Het is ons verlangen dat mensen door de aanbidding heen God ontmoeten en zijn aanraking ervaren.
Wij spelen met een kleine band. Het aanbiddingsteam bestaat uit muzikanten en zangers die een goede vaardigheid op hun instrument(en) hebben. Tijdens de avond zoekt het hele team (ook bidders en leiding) naar de woorden, gebeden en nummers voor dat moment. De nummers liggen van te voren niet vast en soms ontstaan er spontaan nieuwe liederen.

Wij organiseren de avonden in en namens Shelter Haarlem maar ons team is interkerkelijk. De avonden zijn dan ook bedoeld voor iedereen die wil komen. Het maakt niet uit of je wel of niet geloofd, hoe oud je bent of in welke kerk je zit. Voel je vrij om te komen, zoek een plekje in de zaal op een bank, stoel, grond of kussens en doe mee op de manier die bij je past.

Wanneer?

Op dit moment is er een zomerstop en starten wij vrijdag 6 september weer. Dan is er weer elke eerste vrijdagavond van de maand een DTE-avond en die begint om 20.00 uur in het gebouw van de Shelter Haarlem, Eksterlaan 1 te Haarlem.