skip to Main Content

“Equipped To Live”

Door: Tim Quispel

Mijn droom toen ik januari 2018 “Equipped To Live” begon was:

mensen die ik dagelijks tegenkom een ontmoeting met de Levende God te geven en andere gelovigen tools te geven hetzelfde te doen.

Zelf ervaar ik bijna dagelijks hoeveel openheid er bij mensen is voor het evangelie. Vaak hoor ik jongeren die op straat een ontmoeting met God hebben zeggen;

“O, is dit geloof? Nooit geweten wat het inhield”.

Ik vind het vet om sinds september 2021 betrokken te zijn als spreker en coach bij de Love & Impact trainingen. Tijdens deze training word je getraind in een getuigende levensstijl.

Twee weken geleden tijdens Love & Impact in Rotterdam liep ik met 1 van de deelnemers langs een Ierse Pub. Een vrouw kwam zojuist naar buiten om een luchtje te scheppen. We raakten met haar in gesprek en al snel vertelde ze een deel van haar levensverhaal. Aan het eind van ons gesprek vroegen we of we mochten bidden met de vrouw. Op dat moment voelde ze Gods warmte in haar lichaam. Dit gaf ons de gelegenheid haar meer te vertellen over Gods Liefde voor haar.

De wereld om ons heen is klaar voor een ontmoeting met de Levende God. Wil jij getraind worden om de mensen om je heen kennis met God laten maken?

Check dan www.crowns.nl voor meer info over de komende trainingszaterdagen (26 maart, 14 mei en 18 juni)

Hieronder een impressie van Love & Impact:

Eind januari dit jaar kreeg ik de mogelijkheid om als teamlid samen met Mattheus vd Steen naar Slowakije (Žilina) te reizen voor een trainingsconferentie met zo’n 200 evangelisten. Zelf maakte ik deel uit van het ministry-team en had tussen de sessies door gesprekken met de evangelisten. Ik zal nooit vergeten hoe krachtig ik Gods Geest zag werken voor mijn ogen. Levens werden in vuur en vlam voor Koning Jezus gezet.

Gods overvloedige voorziening heb ik zelf tijdens deze reis mogen ervaren. Binnen een paar dagen waren de benodigde financiën bij elkaar. Echter bij vertrek uit Žilina werd ik nogmaals gezegend toen bleek dat de organisatie mijn hotelkamer betaalde. Dit zag ik als een bevestiging voor deze maar ook voor de toekomstige reizen.

Sinds de conferentie heb ik nog steeds contact met 1 van de jonge evangelisten. Het is een voorrecht met hem op te trekken en een coach voor hem te zijn.

Hieronder zijn beelden van de conferentie terug te zien:

Via FaceBook en Instagram geef ik regelmatig updates, voel je vrij om te volgen. Gewoon zoeken naar Tim Quispel.

facebook-logo
insta
Back To Top