skip to Main Content

HUWELIJKSDAG – ‘STRONG MARRIAGES?’

Datum: 16 maart 2024
Kosten: € 60,- per stel
Coaches: David & Mattanja van der Stoep en Michiel & Marjoke Santman

Vertel eens eerlijk (als je getrouwd bent): hoe sterk is jullie huwelijksband? Je kunt wel met elkaar getrouwd zijn maar dat betekent nog niet automatisch dat je echt met elkaar verbonden bent en blijft! Daar is een sterke man en vrouw voor nodig! Hoe je kunt werken aan een sterk huwelijk, dat is het thema van de huwelijksdag op 16 maart 2024. Wist je dat de meeste huwelijken spaak lopen op het gebied van communicatie? Hoe je met elkaar communiceert en of je daar steeds beter in wordt bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van je relatie. Het zou eigenlijk niet meer dan logisch zijn om minimaal een keer per jaar te investeren in je huwelijksrelatie. Tijdens de dag komen er in verschillende sessies belangrijke onderwerpen voorbij zoals de invloed van je verleden, seksualiteit en omgaan met je financiën. Iedere sessie wordt afgesloten met een praktische opdracht waarmee je samen aan de slag gaat. Een eenvoudige test of een aantal vragen dat ieder voor zich beantwoordt om daarna samen te bespreken. Zo vertaal je wat je hoort naar je eigen relatie. Dit maakt deze dag wel tot een heel bijzondere gelegenheid om in je eigen huwelijk te investeren als man en vrouw. Geef je op, want tijdens deze dag is er plaats voor maximaal 12 stellen!

Opvoeding

Datum: 14 + 28 mei en 11 juni 2024
Kosten: gratis
Sprekers: Adriaan & Rebecca vd Hoeven, Michiel & Marjoke Santman en Walfried & Maria Giltjes

Opvoeding
Wat is dat eigenlijk? Voeding heeft iedereen nodig om groter te worden, sterk te blijven en hoe gezonder de voeding, hoe gezonder je lijf. Bij opvoeden gelden diezelfde principes, hoe gezonder de opvoeding, hoe gezonder de kinderen. En hoe doe je dat, wat is daarvoor nodig?

In drie avonden gaan we het daarover met elkaar hebben. Geen lessen van de ervaren juffen en meesters, maar in gesprek met elkaar om samen te leren van elkaar en met elkaar. Zoals God het bedoeld heeft.

Back To Top