skip to Main Content

Heart2Heart zomerweek 30 juli t/m 5 augustus 2022

Door: Lydia de Groot

Ongeveer 3 jaar geleden hebben Gerard en Lydia de Groot de organisatie van de Vrij Zijn zomerweek overgenomen van Wilkin v.d. Kamp. De naam is veranderd naar Heart2Heart zomerweek en de locatie zal deze zomer zijn op vakantiepark ‘Eigen Wijze’ in Bant.

In een tijd waar afstand, anderhalve meter, quarantaine, isolatie en eenzaamheid de samenleving al zo lange tijd in zijn greep houdt, klinkt de roep van de Vader: Ik wil jou ontmoeten van hart tot hart. Ik wil tot jouw hart spreken zodat de worstelingen, onzekerheden, moeilijkheden en uitdagingen in je leven tot een getuigenis gaan worden.

We zien ernaar uit een ‘HEAVENLY CONNECTION’ met Gods reddende, genezende, herstellende en bevrijdende liefdevolle kracht te ervaren. Het zal ervoor zorgen dat je van binnenuit verandert en je vervullen met Zijn Geest zodat je meer op Jezus zal gaan lijken.

Kortom, wie Gods hart ervaart zal gaan schitteren!

Je kunt je aanmelden om als deelnemer naar deze conferentie te gaan, maar je kunt je ook inzetten als medewerker. Hieronder even een korte greep uit taken die je zou kunnen doen:

  • Kinderwerker, tienerwerker
  • Cateringmedewerker
  • Fotograaf
  • Coordinator media
  • Financieel medeweker

Lijkt het je leuk om een taak te vervullen, geef je dan op via info@heart2heart.nl

Vanaf half maart kun je je aanmelden voor de zomerweek. Ga voor meer informatie en aanmelden naar: heart2heart.nl/zomerweek-2022/

Het belooft een hele bijzondere week te worden!!

Back To Top