skip to Main Content

Heaven in Healthcare

Door: Maria Giltjes

Sinds een paar jaar is er een mooie relatie ontstaan tussen Eastgate Church en Shelter Haarlem. Als oudstenteam zijn we een aantal keer in Londen geweest en er is een team uit Eastgate in Shelter geweest. Ook met Shelterkids ligt er een mooi relatie die we graag verder willen zien groeien.

In Eastgate Church zijn ze al een aantal jaren bezig met Heaven in Healthcare. Het hart van Heaven in Healthcare is een gezamenlijke droom om Gods bovennatuurlijke voorzieningen vanuit de hemel te zien werken naast de gezondheidsvoorzieningen en een echt verschil te kunnen maken. In Eastgate zien ze dat dit realiteit aan het worden is. Ze rusten christenen toe en trainen hen om hiermee aan de slag te gaan.

Ze maken ontzettend mooie wonderen mee! Via deze link kun je daar meer over lezen:

Creatieve wijsheid, aanmoediging, wonderen en onderscheidingsvermogen vloeien allemaal voort uit het werk van de Heilige Geest in het leven van christenen. God werkt in en door ons heen om de wereld te zegenen. Stel je voor wat een verschil we zouden kunnen maken in de wereld, als dit de droom en ervaring was van elke christen die in de gezondheidszorg werkt. Dit geldt zeker tijdens de Covid-pandemie, die momenteel de wereld op zo’n extreme manier treft en een onnoemelijke druk uitoefent op de gezondheidszorgstelsels en de werknemers.

Ben jij zelf werkzaam in de zorg en zou je graag meer willen weten over hoe je hierin kunt groeien en hoe zij dit aangepakt hebben dan hebben zij heel veel content beschikbaar. Via hun website www.heaveninhealthcare.com heb je de beschikking tot trainingen, blogs, youtube filmpjes, etc. Zeker de moeite waard om te bekijken.

Ons verlangen is om in Haarlem een Heaven in Healthcare hub te realiseren. Werk jij in de zorg en wordt je enthousiast over de visie van HiH en wil je hier meer over weten of zou je graag mee willen werken aan Heaven in Healtcare in Haarlem, meld je dan aan. Dit kun je doen door een mail te sturen naar mariagiltjes@shelter-haarlem.nl

Back To Top