skip to Main Content

#IMPACT Jongerenconferentie voor Haarlem en omgeving

Door: Maria Giltjes

Als jongerengroepen sluiten we als kerken in Haarlem en omgeving het jaar gezamenlijk af met een toffe conferentie. Drie dagen om met elkaar te genieten van sport, spel, muziek, lekker eten en verdieping in ons geloof.

Met het thema van 2024 gaan we aan de slag met als vraag: Wat is de volgende stap (next step) in mijn wandeling samen met God?
De dagthema’s zijn Waar sta je nu?, Waar wil je heen? en Wat is jouw volgende stap?

De conferentie is een mooi moment om in de eigen omgeving het geloof te verdiepen. Welke volgende stap zou jij willen zetten in je geloofsleven? Wat heb jij nodig of waar heb je misschien wel behoefte aan? Waar wil jij in leren en verder groeien? Waar ben je klaar voor?

Tijdens de conferentie gaan we aan de slag met deze vragen.

Op donderdag en vrijdag zijn er workshops en is er sport en spel. Op zaterdagmiddag is er een outreach. Op alle avonden is er ‘s avonds een dienst met een spreker. Donderdag: Gilbert Thera (leider Youth.Opwekking), vrijdag: Remy Splinter (voorganger/jongerenwerker De Meerkerk)en zaterdag Daniëlle Rebel-Boeve (voorganger Mozaiek036).

De conferentie start dit jaar op donderdag, omdat we onze ontmoetingen meer intensiever willen inzetten en de tijd die jij wilt investeren beter willen benutten.

Datum: donderdag 18 t/m zaterdag 20 juli
Tijden: donderdag 18 juli om 09:30 uur – 22:00 uur, vrijdag 09:00-22:00 uur, zaterdag 09:00-20:00 uur
Locatie: Kerkgebouw van Shelter-Haarlem, Eksterlaan 1

Back To Top