skip to Main Content

Interview Stephan Zweers

Door: Maria Giltjes

  1. Wie ben je en sinds wanneer werk je in Shelter?

Ik ben Stephan Zweers, getrouwd met Sanne en samen hebben we een dochtertje Libby. Ik werk nu iets langer dan een half jaar bij Shelter als voorganger.

  1. Wat is jouw passie?

Ik heb passie voor Gods aanwezigheid, waardoor we de hemel op aarde zullen zien en Hem zullen ervaren en ontmoeten. Daarnaast heb ik passie voor heelheid in geest, ziel en lichaam, wat beschikbaar is voor ons als christenen. Een andere passie die bij mij heel diep zit is aanbidding.

  1. Wat zijn je voornaamste taken binnen de gemeente?

Ik ben verantwoordelijk voor de samenkomsten binnen Shelter en dan ben ik vooral bezig met het bouwen van cultuur en transformatie.

  1. Heb je nog een andere baan of hobby?

Naast Shelter werk ik als business consultant, waarbij ik bedrijven help in digitale transformatie. Qua hobby’s houden Sanne en ik van snowboarden, dus zijn we elk jaar wel op de pisten van Oostenrijk te vinden. Ik vind het ook heerlijk om te drummen, dit heb ik vroeger ook veel in Shelter gedaan.

  1. Wat is jouw droom voor Shelter?                        

Mijn droom voor Shelter is dat we een gemeenschap zullen zijn van krachtige mensen, waar iedereen weet wie ze zijn in God en wandelen in hun bestemming. Ik heb als droom dat we Gods aanwezigheid op nieuwe levels zullen ervaren en het een bovennatuurlijk onderdeel is van ons dagelijks leven.

Back To Top