skip to Main Content

Het begon met een droom om de potentie van elke vrouw te ontdekken, te benoemen en te activeren. Om de connectie en het familiegevoel onderling te versterken. We geloven in de plek van de vrouw binnen het lichaam van Christus. We geloven in uniekheid en authenticiteit, wat betekent dat we simpelweg niet te vergelijken zijn en daarmee dus allemaal mooi! Zo ontstond het verlangen om de vrouwen van Shelter bij elkaar te brengen en zo ontstond Just Bloom.

Het eerste evenement, Just Walk, op 14 september ’19 was een succes. Er ontstonden nieuwe contacten, mooie diepgaande gesprekken, er werd met elkaar gebeden en er was gezelligheid. Wat is het leuk om activiteiten voor vrouwen aan te bieden waar ze zoveel plezier aan beleven! Ook de filmavond, Just Watch, was een succes. De opkomst was bijzonder groot en gezelligheid en samen beleven stonden tijdens de avond centraal. Achteraf hoorden we dat één van de jongere meiden die er waren zo geïnspireerd was dat ze thuis zelf een ‘war wall’ heeft gemaakt. Heel tof!

In januari zijn we samen creatief aan de gang gegaan en opnieuw was ’t een genot om te zien hoe de vrouwen het naar hun zin hadden. Prachtige creaties werden er gemaakt en overal werd gezellig gekletst. Een aantal dames gaven aan vaker creatief met elkaar aan de gang te willen en gaan onderling verder. Ik zie onze droom langzaam in uitvoering komen!

Just Bloom is een hele goede manier om andere christenvrouwen te leren kennen en zo nieuwe vriendschappen op te bouwen. Het gevarieerde aanbod maakt het voor veel vrouwen toegankelijk en uit de activiteiten kunnen weer nieuwe groepjes van gelijkgestemden qua interesse ontstaan.  Leuk als je eens komt kijken. Je bent van harte welkom!

Just Bloom, where you are planted

Back To Top