skip to Main Content

Kerstavond 24 december 2019: “Klem in Bethlehem”

Op kerstavond zal er met een enthousiaste groep kinderen, tieners en volwassenen een musical worden opgevoerd! Dit wordt een mooie avond waarin samen gewerkt wordt met muzikanten en andere creatievelingen die hun bijdrage hebben geleverd voor decor, kleding, zang en dans.

Het is enorm leuk om met al deze mensen van verschillende leeftijden samen te werken om het verhaal van Jezus’ geboorte te vertellen op een nieuwe manier. Wat een talent zit er in Shelter.

De musical heet: “Klem in Bethlehem”

 

Herbergier Nathan Klem zit behoorlijk in de stress. Zijn herberg in Bethlehem zit te vol. Veel te vol! Sinds de keizer uit Rome het bevel heeft gegeven dat iedereen zich moet laten registreren, is de toestroom van mensen enorm. Allerlei reizigers, Romeinse soldaten en herders vullen de herberg tot aan de nok. Geruchten over een geboren koningskind zorgen voor extra ophef.

Nathan wil alle verhalen afdoen als onzin. Zal hij zelf op onderzoek durven gaan?

“Klem in Bethlehem” is een musical voor jong en oud, humoristisch maar ook met een mooie boodschap. Een goede gelegenheid om vrienden, familie of buren uit te nodigen. Het wordt leuk!

De eerste voorstelling start om 19:00 uur en de tweede voorstelling zal 21:00 uur starten. Tussen 20:00 en 21:00 uur zal er een hapje en drankje klaar staan in zaal 2.

 

Back To Top