skip to Main Content

Kerst 2021 – Philharmonie Haarlem 18 december 2021

Op vrijdag 24 december zullen re:connect en Shelter Haarlem hun gezamenlijke Kerstviering “Licht in de nacht” uitzenden, omdat de huidige Corona-maatregelen geen ruimte bieden aan een viering waar er genoeg ruimte is voor iedereen.

Deze viering zal worden opgenomen op zaterdag 18 december in de schitterende Grote Zaal van de Haarlemse Philharmonie. Dit is dezelfde zaal waar de opnames van Maestro zijn. Voor deze opnames is er beperkte ruimte voor live publiek.

 

Hou je van Kerst en muziek? Dan is deze uitnodiging voor jou!

Laat je meenemen door een groots koor dat speciaal voor deze voorstelling is samengesteld en de afgelopen weken keihard heeft gerepeteerd onder de bezielende leiding van dirigente Eveline Leijdekkers die als vocal arrangeur heeft samengewerkt met o.a. Nick & Simon, Musicals in Concert, Voice of Holland en vele anderen. Geniet van de majestueuze en meeslepende klanken van het strijkersensemble dat samen met de band dit koor zal begeleiden.
Ontdek opnieuw het verhaal achter Kerst en laat je inspireren door het leven van Jezus aan de hand van swingende en indringende liederen en aansprekende overdenkingen. Naast luisteren naar muziek zal er ook genoeg ruimte zijn om mee te zingen, want wat verbindt er nu meer dan samen zingen?! Dus kom en beleef het verhaal van Kerst als nooit te voren en wordt deel van deze mooie uitzending!

Kaarten kun je bestellen via www.kerstinhaarlem.nl. Op 24 december zal de opname worden uitgezonden.

Back To Top