skip to Main Content

Kingdom Builders januari 2023

Door: Brenda Hendriks

In januari 2023 hebben wij weer 2 seminars van Kingdom Builders op het programma staan. De eerste wordt gegeven door Peter van der Wal en gaat over geld. De tweede zal gegeven worden door Michiel en Marjoke Santman en gaat over het vernieuwen van je denken.

‘Spend like a royal’ door Peter van der Wal

Dit seminar gaat over geld! Hoe ging Jezus om met geld? Hoe ga jij om met geld? Hoe gaat Shelter om met geld? Is het wel “Christelijk” om te budgetteren – want we hoeven ons toch geen zorgen te maken om morgen? Je ontdekt hoe we er hier binnen Shelter mee omgaan – en maken ook de omschakeling naar je persoonlijke leven! Na dit seminar ben je niet plotseling een budget-koning, maar je hebt wellicht wel wat nieuwe inzichten om in je leven toe te passen! Heb je vooraf speciale wensen voor het seminar of bepaalde verwachtingen qua inhoud? Mail dit vooraf naar: Petervanderwal@shelter-haarlem.nl

17 januari
Start 20.00 uur (19.30 uur koffie en thee)

‘Vernieuwen van je denken’ door Michiel en Marjoke Santman

Verander je denken, verander je leven! In het begin van het nieuwe jaar geven Michiel en Marjoke de training ‘vernieuwen van je denken’. Vanuit hun bedrijf andersdenken.nu begeleiden zij mensen die vast dreigen te lopen en mensen die nieuwe dingen willen leren over zichzelf en God. Zij combineren Bijbelse principes met kennis over psychologie. In drie avonden nemen ze je mee in dit thema en ga je zelf praktisch aan de slag op de gebieden waar jij je denken wilt veranderen: minderwaardigheid, geloof, zelfvertrouwen en persoonlijke ontwikkeling. Als je je denken verandert, zal je ontdekken hoe je krachtiger wordt en (nog beter) mee kunt bouwen aan het Koninkrijk.

10, 31 januari
21 februari
Start 20.00 uur (19.30 uur koffie en thee)

Voor beide cursussen kun je je hieronder aanmelden

Back To Top