skip to Main Content

Kingdom builders oktober 2023

Door: Brenda Hendriks

Dit seizoen gaan we met Kingdom Builders weer van start met twee hele mooie cursussen:

Je leven op orde en rust in je hoofd, een kennismaking met ‘Getting things Done’ op 17 oktober en Vernieuwing van je denken op 31 oktober, 14 en 28 november.

JE LEVEN OP ORDE EN RUST IN JE HOOFD
KENNISMAKING GETTING THINGS DONE

Datum                  : 17 oktober 2023
Kosten                 : gratis
Spreker                : David van der Stoep
Aanvang             : inloop vanaf 19.30u
Aanmelden        : www.shelter-haarlem.nl/personal-life

De eerste opdracht die God aan de mens geeft, is om productief te zijn:
‘En God zei tegen hen: Wees vruchtbaar, wordt talrijk, vervul de aarde en onderwerp haar en heers over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht en over al de dieren die over de aarde kruipen!’ Genesis 1:28 HSV

Maar wat is productiviteit? En hoe ben je écht productief in een wereld waar er veel informatie op ons afkomt, we altijd teveel te doen hebben en we het gevoel kunnen hebben dat we de hele dag alleen maar rennen en geleefd worden? Laat staan dat je de tijd hebt om erover na te denken dat je alles van harte doet en voor de Heer.

Als je wilt leren hoe je overzicht kan creëren over wat je te doen hebt en rust te krijgen in je hoofd, is dit seminar voor jou.
Tijdens het seminar laat David van der Stoep je hands-on kennis maken met de principes van ‘Getting Things Done (GTD)’.
GTD geeft je een manier om alles wat er op je afkomt te registreren, zodat het uit je hoofd is.

Daardoor hou je overzicht in een systeem waarop je kan vertrouwen. Je kunt dan taken oppakken op de momenten die daar geschikt voor zijn. Als je alles hebt opgeschreven, hoef je pas over je taak na te denken als je hem oppakt. Voor de rest is je hoofd vrij om met andere belangrijke zaken bezig te zijn.
David laat zien hoe dit kan helpen in je dagelijks leven, zowel in je werk als privé.

VERNIEUWEN VAN JE DENKEN

Datum                 : 31 oktober, 14 + 28 november 2023
Kosten                 : gratis
Spreker               : Michiel en Marjoke Santman
Aanvang           : inloop vanaf 19.30u
Aanmelden      : www.shelter-haarlem.nl/personal-life

Verander je denken, verander je leven!  In het begin van het nieuwe seizoen geven Michiel en Marjoke de training ‘vernieuwen van je denken’. Vanuit hun bedrijf andersdenken.nu begeleiden zij mensen die vast dreigen te lopen en mensen die nieuwe dingen willen leren over zichzelf en God. Zij combineren Bijbelse principes met kennis over psychologie. In drie avonden nemen ze je mee in dit thema en ga je zelf praktisch aan de slag op de gebieden waar jij je denken wilt veranderen: minderwaardigheid, geloof, zelfvertrouwen en persoonlijke ontwikkeling. Als je je denken verandert, zal je ontdekken hoe je krachtiger wordt en (nog beter) mee kunt bouwen aan het Koninkrijk.

Back To Top