skip to Main Content

Kledingbank Voorjaarseditie 2023 – Help jij mee?

Door: Lisanne Kollaard

Op zaterdag 15 april is het weer zover, de voorjaarseditie van de Kledingbank. Hiervoor zijn we op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen in de voorbereidingen vanaf dinsdag 11 tot en met zaterdag 15 april. Vind jij het fijn om andere mensen te helpen? Doe dan mee!

Alle vormen van hulp zijn welkom. Van een paar uurtjes tot volledig meedraaien in de organisatie. Ook een paar sterke mannen zouden zeer welkom zijn en als je vrienden hebt die mee zouden willen helpen, zijn die van harte welkom. Via de link naar de datumprikker kun je aangeven wat jou het beste uitkomt >> datumprikker.nl

Aan het einde van de Kledingbank hebben we echt hulp nodig met het opruimen van de spullen en schoonmaken van de ruimtes. Als je hierbij zou willen helpen dan kan je dit ook in de datumprikker aangeven. Klik dan op de optie ’15:00-17:00′.

Kledinginbreng 

Op dinsdag 11 april, woensdag 12 april of donderdag 13 april kun je kleding inbrengen tussen 9.00 en 15.30 uur, of tussen 19.00 en 21.30 uur. Wij ontvangen graag kleding zonder gaten en vlekken en verdeeld in zakken: mannen-, vrouwen- of kinderkleding.

 Donaties 

Wij zouden enorm blij zijn met een (kleine) donatie die we bijvoorbeeld kunnen gebruiken voor de aanschaf van nieuwe materialen, of het betalen van het eten wat we tijdens de Kledingbank aan onze gasten serveren.

Wil je bijdragen? Dit kan op:

NL61INGB0001851622 ten name van ‘Shelter Haarlem projecten’ en onder vermelding van ‘de Kledingbank’ 

Volg ons 

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via: kledingbank@shelter-haarlem.nl

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook, Instagram of check de Website

Back To Top