skip to Main Content

Live Like Jesus

 Door: Rob van Zon

 

Live like Jesus is een bediening die is voortgekomen uit roeping. Deze bediening is erop gericht om mensen in de kerk te bemoedigen, te bevestigen, te bekrachtigen en uit te zenden. Twee maal per jaar houden wij een avond waarin we samen God groot maken en in Zijn aanwezigheid komen, zodat onze levens veranderd kunnen veranderen.

 

Tijdens een van onze avonden was er een moment waarop een dame van middelbare leeftijd naar voren kwam voor gebed. Toen we met haar gingen bidden zei de Heilige Geest tegen mijn vrouw, “Ik wil dat jij je armband geeft aan deze dame en tegen haar zegt dat ik van haar hou en dat zij mijn dochter is, mijn prinses”. Een paar weken na de conferentie kwam zij in een hele zware psychose terecht en is ze opgenomen geweest. Tijdens deze opname had ze de hele tijd de armband om haar pols en moest ze terug denken aan de woorden die God zelf tegen haar had gezegd. Een aantal maanden geleden belde ze op om te vertellen dat ze door haar crisis heen was en hoe ze houvast had gehad aan de armband. Deze armband had mijn vrouw net nieuw gekocht met een speciale reden. God wist dat zij door haar gehoorzaamheid iemand door een hele zware crisis heen zou helpen. Dit is wat wij mensen willen leren om te leven in gehoorzaamheid aan de Heilige Geest.

Op zaterdag 10 oktober zal er weer een Live Like Jesus avond worden georganiseerd met als thema ‘verdubbel je honger’. De avond begint om 19.30 uur en is in Shelter Haarlem.

Voor meer informatie en aanmelden kun je kijken op www.livelikejesus.nl.

Back To Top