skip to Main Content

1. Wie ben je en hoelang kom je al in Shelter?

Mijn naam is Roeland Zweers en ik kom nu 55 jaar in Shelter. Vroeger met mijn ouders mee naar het gebouw Cusa in Santpoort-N, in 1972 naar het nieuwe gebouw in Santpoort en in 1984 naar het huidige gebouw in Haarlem. Ik heb in deze tijd dus ook alweer 4 verschillende voorgangers meegemaakt, met ieder zijn eigen kleur en inbreng.

2. Wat vind je van onze gemeente? (Wat spreekt je aan in de dienst? Kan je iets zeggen over het klimaat binnen de gemeente?)

Ik vind dit een heerlijke gemeente, waar iedereen zichzelf mag zijn, maar ook aangemoedigd wordt om dichter bij God te komen. Ik hou van de aanbidding waarbij we door onze aanbidding heen God de eer mogen geven voor wat Hij heeft gedaan voor ons.

3. Hoe en wanneer heb jij Jezus leren kennen?

Ik heb het geloof natuurlijk van huis uit meegekregen, maar bij de jeugdgroep mijn hart aan Jezus gegeven.

4. Wat is jouw passie?

Mijn passie is fotograferen, basgitaar spelen, andere mensen helpen en mijn “uber-ministry” haha, waarbij ik sprekers haal en breng van Schiphol en hen dien waar nodig. Ook ben ik vrijwilliger bij christelijke evenementen.

5. Wat doe je in het dagelijks leven?

In het dagelijks leven ben ik grafisch vormgever en maak ik vele afbeeldingen voor bijna alle parfum en make-up merken in de Benelux en een aantal in Europa.

6. Welke taak heb jij binnen Shelter?

Binnen Shelter draai ik mee met het team van healing station.

7. Heb je nog een leuke anekdote wat je hebt meegemaakt in de gemeente?

Ik weet nog dat we als kinderen met de zondagschool in zo’n hippe volkswagenbus van Joop Feitsma naar het bos werden gebracht. Als kind natuurlijk hartstikke leuk!

8. Wat zou je graag nog aan ons kwijt willen?

Blijf niet zitten met zonde(=ongehoorzaamheid!) in je leven. Het zet de deur open voor de duivel om binnen te komen en je leven kapot te maken. Loop eens binnen bij Shelter Herstel of spreek iemand aan op zondagmorgen.

Back To Top