skip to Main Content

Deze stream veronderstelt een bepaalde basiskennis. Binnen deze stream ga je dieper in op verschillende onderwerpen. Je krijgt lessen over de achtergrond van de Bijbel, hoe je kunt groeien in leiderschap en lessen die dieper ingaan op je persoonlijke ontwikkeling.

Dit is het programma dat we het komende jaar aanbieden binnen deze stream:

Ontwikkelen in profeteren

Profeteren houdt in: woorden van God spreken, intenties van Zijn hart doorgeven.
Profeteren omvat een boodschap of een Woord van Hem aankondigen, proclameren, noemen, spreken, roepen, informeren.
Verlang jij ook meer naar het spreken van de Heilige Geest door jou heen? Strek jij je ook uit naar meer van zijn kracht en wil jij van betekenis zijn voor iemand, jouw straat, jouw woonplaats of misschien wel jouw land?

Datum : 10 mei 2022
Kosten: gratis
Sprekers: Eric en Ineke Koster

DISCOVER YOUR BIBLE

Datum volgt nog
Kosten: gratis (deze avond te koop: ‘Haal meer uit de Bijbel’ – € 19,95)
Spreker: Arjen Hoftijzer

De Bijbel, er zijn maar weinig andere boeken waar zoveel verschillende ideeën en meningen over zijn. Dit boek heeft een grote invloed in de dagelijkse handel en wandel van veel mensen. Hoe ga ik om met al die boeken die al zo veel jaren geleden geschreven zijn? Wat betekende de Bijbel voor de mensen in die tijd en wat betekent dit Boek voor mij?

In deze module gaan we in 9 avonden kijken naar zowel het oude als het nieuwe testament. We zullen stilstaan bij de achtergronden, genres en grote lijn in de Bijbel, zodat jij zelf dit Boek goed kunt lezen en toepassen in je eigen leven.

Back To Top