Deze stream veronderstelt een bepaalde basiskennis. Binnen deze stream ga je dieper in op verschillende onderwerpen. Je krijgt lessen over de achtergrond van de Bijbel, hoe je kunt groeien in leiderschap en lessen die dieper ingaan op je persoonlijke ontwikkeling.

 


 

Masterclass: Krachtige Leiders

Datum: zaterdag 26 januari 2019
Kosten: € 90,-
Lesgever: Walfried Giltjes, Michiel Santman en Jan Pool
Tijd: 10:00 - 15:30

“ Alles valt of staat met leiderschap maar weten hoe je moet leiden is slechts te helft van deze uitdagende taak. Leiderschap begrijpen en leiderschap uitoefenen zijn twee verschillende activiteiten. “

Deze uitspraak van John Maxwell laat het belang zien van het continu ontwikkelen van leiderschap. Deze dag is bedoeld voor leiders die beseffen dat hun leiderschap bepalend is voor wat zij voortbrengen in de mensen die zij leiden. Een goede eigenschap van leiders zou zijn dat zij zich voortdurend willen ontwikkelen. Deze dag wordt verzorgd door Jan Pool, Michiel Santman en Walfried Giltjes. Samen putte zij uit meer dan 60 jaar ervaring in leiderschap. Vanuit hun ervaring willen zij jou toerusten om een nog betere leider te worden zodat de mensen die jij mag leiden zullen opbloeien.

Aanmelden Masterclass krachtige leiders:


 

Vrouwen en de kerk

Datum: 5 en 12 februari 2019
Kosten: € 25,-
Lesgever: Arjen en Eveline Hoftijzer
Tijd: 20:00 (19:30 koffie en thee)

De kerk bestaat voor een groot deel uit vrouwen. Allemaal met unieke gaven en talenten. Vrouwen hebben de gemeente wat te bieden, maar klopt het dat de Bijbel leert dat vrouwen deze gaven niet op elke positie mogen inzetten? Zijn sommige taken in de kerk alleen voor mannen weggelegd? Geef je op en ontdek hoe verschillende Bijbelteksten in de Bijbel bedoeld zijn.

 

Discussieavond

Datum: 23 april 2019
Kosten: gratis
Lesgever: Michiel Santman
Tijd: 20:00 (19:30 koffie en thee)

 

Coachend leiderschap

Datum: 21 en 28 mei, 18 en 25 juni, 2 juli 2019
Kosten: € 90,-
Lesgever: Michiel Santman
Tijd: 20:00 (19:30 koffie en thee)

 

Book studies: Romeinen

Datum: 7 mei 2019
Kosten: € 12,50
Lesgever: Arjen Hoftijzer
Tijd: 20:00 (19:30 koffie en thee)

Misschien wel het meest theologische boek uit de Bijbel en daarom wellicht het boek dat het meeste invloed heeft op wat we geloven. Door gebruik te maken van verschillende thema’s wil Paulus een hoofdboodschap overbrengen met zijn brief. Wil je weten wat, schrijf je dan in voor deze lesavond.

 

Book studies: Jona

Datum: 28 mei 2019
Kosten: € 12,50
Lesgever: Arjen Hoftijzer
Tijd: 20:00 (19:30 koffie en thee)

Je zal maar 3 dagen in de buik van een grote vis zitten. Als je zoiets meemaakt moet God wel een bijzonder plan hebben. Jona is een profeet die een belangrijke boodschap van God moet overbrengen en hij is een van de weinige profeten waar de boodschap het gewenste resultaat heeft, Wat is deze boodschap en wat kunnen we er vandaag de dag mee?

 

Book studies: Daniel

Datum: 25 juni 2019
Kosten: €12,50
Lesgever: Arjen Hoftijzer
Tijd: 20:00 (19:30 koffie en thee)

Stel je voor dat je meegenomen wordt naar een ander land. Je bent ver weg van alles waar je bekend mee was en werkt nu voor een koning van een ander land. Wat gaat er nog meer gebeuren en wat komt er nog terecht van alle beloften die God gedaan heeft. Het overkwam Daniel. Wil je meer weten over dit boek en wat de boodschap is? Geef je dan op voor deze lesavond.