skip to Main Content

Deze stream veronderstelt een bepaalde basiskennis. Binnen deze stream ga je dieper in op verschillende onderwerpen. Je krijgt lessen over de achtergrond van de Bijbel, hoe je kunt groeien in leiderschap en lessen die dieper ingaan op je persoonlijke ontwikkeling.

Dit is het programma dat we het komende jaar aanbieden binnen deze stream:

Ontwikkelen in profeteren

Datum: 21 maart, 4 + 18 april, 9 + 23 mei  2023
Kosten: gratis
Spreker: Eric & Ineke Koster

Profeteren houdt in: woorden van God spreken, intenties van Zijn hart doorgeven.
Profeteren omvat een boodschap of een Woord van Hem aankondigen, proclameren, noemen, spreken, roepen, informeren.
Verlang jij ook meer naar het spreken van de Heilige Geest door jou heen? Strek jij je ook uit naar meer van zijn kracht en wil jij van betekenis zijn voor iemand, jouw straat, jouw woonplaats of misschien wel jouw land?

DISCOVER YOUR BIBLE

Datum: 7 + 14 maart 2023
Kosten: gratis (deze avond te koop: ‘Haal meer uit de Bijbel’ – € 19,95)
Spreker: Tim Karreman

De Bijbel, er zijn maar weinig andere boeken waar zoveel verschillende ideeën en meningen over zijn. Dit boek heeft een grote invloed in de dagelijkse handel en wandel van veel mensen. Hoe ga ik om met al die boeken die al zo veel jaren geleden geschreven zijn? Wat betekende de Bijbel voor de mensen in die tijd en in deze tijd voor mij? We gaan kijken naar wat het oude testament betekent en wat de overgang naar het nieuwe verbond en het aanbreken van het Koninkrijk in het nieuwe testament voor grote verandering heeft gebracht.

Kortom, we gaan kijken naar de grote lijn in de Bijbel, zodat jij zelf dit Boek goed kunt lezen, bestuderen en vooral toepassen in je eigen leven.

Back To Top