skip to Main Content

Nieuwe teamleidster Shelterkids!

Door: Sanne Zweers

Wat een voorrecht dat ik mij mag voorstellen als nieuwe teamleider kinderwerk. Ik zal jullie even meenemen in mijn achtergrond en wat mijn dromen zijn voor Shelterkids.

Ik ben 34 jaar oud en ben getrouwd met Stephan Zweers (mede voorganger) en heb drie kids: Libby 3, Lou & Jess 1. Ik heb een aantal jaar gewerkt in het onderwijs en tussendoor nog een bijbelschool gedaan van 3 jaar in Bethel Redding.

Mijn passie is om kinderen te helpen in hun groei naar hun zoektocht in hun identiteit, kunnen en autonomie. Mijn droom is om kinderen te inspireren en te laten zien wie God als Vader is en die relatie samen op te gaan zoeken. Met behulp van ons team en programma’s kunnen de kinderen in Shelter hier op een veilige en leuke manier mee aan de slag.

Verder heb ik dromen voor de toekomst en zie ik er naar uit om dit seizoen te starten! Ik droom van kinderdiensten waarbij kinderen een relatie hebben met de Vader en bidden voor elkaar. Met joy naar de kerk komen en luisteren naar geloofshelden om geïnspireerd te worden om op onderzoek te gaan naar wie God voor hen persoonlijk is. Ik droom dat Shelterkids een plaats zal zijn waar alle kinderen zich welkom voelen, geen verschillen zijn en iedereen van jong tot oud(Leiding), zich gewaardeerd voelt en in hun kracht wordt gezet.

Ook droom ik dat we erop uit kunnen gaan en kunnen evangeliseren op straat om mensen te bemoedigen en over Jezus te vertellen.

Leren ontdekken wat de vruchten van de Geest zijn en daarmee aan de slag te gaan!

Nu zult u vaak merken dat de kinderen in de dienst erbij moeten zitten i.v.m. te weinig inzetbare leiding. Hier wil ik een systeem voor bedenken hoe we dit kunnen oplossen door verschillende methodes te gebruiken qua groepsvorming de komende tijd.

ALLEMAAL DROMEN! En wat heerlijk dat ik dit nu mag doen en kan betekenen voor de kinderen in Shelter. Want voor God is niets onmogelijk, niets te groot, en wat heerlijk dat we allemaal als kinderen bij Hem op schoot mogen komen.

Schroom niet om in de wandelgangen een praatje met me te maken als je me ziet (met drie kids) dit vind ik hartstikke leuk!

Back To Top