skip to Main Content

Krachtige mensen blijven onder alle omstandigheden staan omdat ze hun identiteit in Jezus hebben gevonden. In deze stream ontdek je wie je bent, wat je talenten zijn en hoe God naar je kijkt. Je leert hoe je je relatie met God verder kunt uitdiepen in je dagelijks leven.

Dit is het programma dat we het komende jaar aanbieden binnen deze stream:

COACHTRAJECT ‘DROOM IN UITVOERING’

Veel van onze seminars en cursussen zijn er al op gericht om deze missie handen en voeten te geven, dit coachtraject helpt je om nog concreter Gods droom voor je leven te ontdekken. Want als jij weet wie je bent en wat God in je gelegd heeft dan lukt het beter om daarin krachtig te zijn! Bovendien willen we je snel naar een passende plek in de gemeente begeleiden.

Het traject bestaat uit 5 bijeenkomsten, er zijn 3 coaches en er is plaats voor maximaal 9 deelnemers. Je wordt ingedeeld in een groepje van 3 deelnemers met 1 coach. We komen eens per twee weken bij elkaar en sluiten nog voor de zomer dit traject af. In september 2023 organiseren we een terugkomavond, om te horen wat dit traject jou heeft opgeleverd.

Hieronder vind je het programma met de data:

6 april: Kennismaken en vaststellen wat je al ontdekt hebt over je bestemming.
22 april: DISC persoonlijkheidsprofiel (zaterdag)
11 mei: Talenten ontdekken
25 mei: Gods stem verstaan
8 juni : Motivatiegaventest
Terugkomavond in september: wat heeft dit traject je opgeleverd?

Klik hier voor de folder met meer informatie.

Spend like a Royal

Lesgever: Peter van der Wal
Kosten: gratis
Datum: 25 April 2023
Aanvang: 20:00u (19:30u koffie en thee)

Dit seminar gaat over geld! Hoe ging Jezus om met geld? Hoe ga jij om met geld? Hoe gaat Shelter om met geld? Is het wel “Christelijk” om te budgetteren – want we hoeven ons toch geen zorgen te maken om morgen? Je ontdekt hoe we er hier binnen Shelter mee omgaan – en maken ook de omschakeling naar je persoonlijke leven! Na dit seminar ben je niet plotseling een budget-koning, maar je hebt wellicht wel wat nieuwe inzichten om in je leven toe te passen!

Heb je vooraf speciale wensen voor het seminar of bepaalde verwachtingen qua inhoud?

Mail dit vooraf naar: Petervanderwal@shelter-haarlem.nl

Back To Top