skip to Main Content

Het Re:life seizoen is weer goed gestart! Eind vorig seizoen heeft Ester Dijksma afscheid genomen van het Re:life team, maar gelukkig is Marisa den Hartog ons komen versterken, daar zijn we heel blij mee. We hebben er ook weer veel nieuwe tieners bij gekregen, dus we zijn met een grote groep van wel 20 tot 30 jeugd!

Leuk om te zien is dat de Re:lifers ook meer zelf willen meewerken aan de Re:life avonden. Zo heeft Matthijs de Keijzer de laatste keer heerlijk chili con carne voor 20 man gemaakt en is er een Sinterklaasfeestje in voorbereiding.

Onze visie voor Re:life dit jaar is ‘terug naar de basis’. We hebben het bijvoorbeeld over aanbidding en we aanbidden samen op een Re:life-avond, maar waarom aanbidden we nu eigenlijk en wat doen we dan precies? We hebben het over profetie, maar wat is profetie wel en wat niet? Eén van de eerste avonden sprak Jeroen van Kampen hierover. Wat is een profetie, hoe ontvang je een profetie en hoe kun je groeien in profetie? We hebben in kleine groepjes geoefend met elkaar en er zijn zulke bemoedigende woorden over elkaar uitgesproken, echt bijzonder!

In januari zal een team van Jeugd met een Opdracht samen met ons een avond organiseren over discipelschap. We hebben als team heel veel zin in dit nieuwe seizoen. Er gaat weer veel gelachen, gegeten en geleerd worden en er zullen weer veel ontmoetingen met God zijn.

Rebecca, namens het Re:life team, Maarten, Manuel, Thijs, Jesse en Marisa

 

Agenda Wild Saints

Wij zijn ook te volgen op Facebook en/of Instagram.

Back To Top