skip to Main Content

Serve the City, outreach en buurt-BBQ

Door: Maria Giltjes

Binnenkort komt er weer een Serve the City-evenement aan! Tijdens Serve the City doen we praktische en sociale projecten in Haarlem en omstreken om mensen te helpen en de stad een stukje mooier te maken.

Zo gaan we pannenkoeken bakken op muziek bij de waterviolier, tuinen opknappen, sporten met vluchtelingen en nog veel meer leuke activiteiten doen.

Dit keer organiseren we niet alleen de Serve the City-dag op zaterdag 16 juli, maar ook nog eens een week lang van de 18e tot de 22e! Dat betekent meer projecten, meer kansen om de stad te helpen, en meer vrijwilligers die kunnen meedoen!

Ook zal Tim Quispel een aantal outreaches organiseren om mensen een ontmoeting met Jezus te geven. Aanmelden voor een of meerdere dagen kan via deze link: bit.ly/Servethecityweek

Vrijdag 22 juli om 18.00 uur organiseren wij samen met Serve the City een buurtBBQ! Alle mensen die de week ervoor bereikt zijn worden hiervoor uitgenodigd.

Zorg dat je erbij bent om deze mensen niet alleen een lekkere maaltijd te bezorgen, maar ook om hen in aanraking te laten komen met de liefde van Jezus!

Je kunt je aanmelden via de agenda op onze website.

Zomerboxen City Shapers

In samenwerking met CityShapers organiseert stichting Present het zomerbox project voor Stichting Buurtgezinnen. We hebben al veel vrijwilligers die bereid zijn om een tas met zomerspullen en speelgoed te verzorgen voor een gezin dat dit jaar niet op vakantie kan. Maar we zijn er nog niet! Daarom zoeken we nog druk naar meer mensen die mee willen helpen om een familie een mooie zomer te bezorgen. Dit kan ook door de losse spullen die binnenkomen te sorteren en in de tassen te stoppen. Heeft u interesse? Meld u dan aan via deze link: klik hier!

Back To Top