skip to Main Content

Shelter 60 jaar!

Door: Brenda Hendriks

Dit jaar is een heel bijzonder jaar, want we bestaan als Shelter Haarlem 60 jaar!

Deze dag willen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. We zijn een gemeente die door de jaren heen veel met elkaar heeft beleefd. En ook deze mijlpaal willen we samen met jullie beleven!

We willen jullie dan ook op zaterdag 28 september as. uitnodigen voor een speciale viering. Het gaat een hele mooie dag worden met o.a. worship, een terugblik naar voorbije jaren, een gezamenlijke lunch en omdat deze dag op burendag valt, zullen er in de middag ook veel buitenactiviteiten zijn met o.a. live muziek.

Het programma is:

09.30
Inloop – koffie/thee met traktatie
10.00-12.00
Feestelijke viering (zaal 1)
12.00-13.00
Gezamenlijke lunch
13.00-15.00
Buitenactiviteiten met de buren

Voor alle leeftijden hebben we activiteiten! Speciaal voor 4-12 jr. en 12-20 jr. worden er  mooie spellen georganiseerd. Dus wees allemaal welkom en meld je aan voor deze dag.

Ook zijn wij op zoek naar leuke Shelter foto’s van vroeger. Mocht jij nog foto’s thuis hebben die je wilt delen, dan mag je  deze hier uploaden als je gmail hebt. Heb je geen gmail, dan graag jouw foto’s mailen naar stephanzweers@shelter-haarlem.nl.

Tevens willen wij jullie vragen om deze dag samen met ons mogelijk te maken. Meld je daarom aan als je deze dag komt en ook als je deze dag wilt bijdragen door een helpende hand of door wat lekkers te maken voor de lunch of de borrel.

Meld je aan via onderstaande button:

Back To Top