skip to Main Content

ShelterHerstel

Op de vrijdagavond in de even weken, zijn we beschikbaar voor gebed in ons gebouw op de Eksterlaan 1.
U bent van harte welkom tussen 20:00 en 21:00 uur.
Kijk op de website onder het kopje ‘agenda’ voor de data waarop ShelterHerstel beschikbaar is.

We houden ons aan de actuele COVID-19 regels.
We houden 1,5 afstand, we leggen niet de handen op, we bidden niet in de kantoren, maar in de grotere zalen.
Als mondkapjes in openbare ruimten geadviseerd, c.q. verplicht gesteld is, dragen we die. Mondkapjes zijn beschikbaar.
In het geval nieuwe overheidsmaatregelen dat vragen, passen we onze beschikbaarheid daarop aan.

We zien er als team naar uit om voor u te kunnen bidden!
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Receptie Shelter Haarlem, Tel: (023) 539 02 04

ShelterHerstel in zijn reguliere vorm:

Heb je behoefte aan gebed, dan ben je van harte welkom iedere twee weken op vrijdagavond in ons gebouw. Je kunt zonder afspraak binnenlopen van 20:00 tot 21:00 uur. ShelterHerstel is beschikbaar van september tot en met juni. Iedereen die gebed wil voor genezing, bevrijding, bemoediging of troost nodig heeft is welkom, ook als je geen lid bent van de gemeente Shelter. Er staat een team van ervaren bidders voor je beschikbaar.

We geloven dat het bezoek aan ShelterHerstel zal kunnen bijdragen in herstel voor geest, ziel en lichaam! We ervaren telkens weer de tegenwoordigheid van God tijdens de avonden en zien dat God “altijd wat moois doet”!

Wat kun je verwachten bij ShelterHerstel?

Bij binnenkomen loop je langs de receptie waar we je gebedswensen noteren. Het gebed wordt gedaan in kleine groepjes van 2-3 bidders en zal in het algemeen ca. 30 minuten duren.

Voorafgaand aan het gebed is er gelegenheid om op je beurt te wachten in de kleine zaal. Daar wordt aanbiddingsmuziek gespeeld, waardoor het een fijne gelegenheid is om tot rust te komen en je op de Heer te richten. Het wachten is afhankelijk van het aantal bezoekers, houdt rekening met zo’n 30 minuten.

Wanneer je wordt opgehaald kan je in het gebedsgroepje je verhaal doen. We willen graag luisteren, maar de nadruk ligt op gebed. Vóórdat je in het gebedsgroepje komt, hebben we al voor je gebeden en om een woord van God gevraagd. Hierbij geven we voorrang aan de Heer door zelf open te staan voor de leiding van de Heilige Geest en willen we je daarin aanmoedigen dat zelf ook te doen.

Nadat je gebed hebt ontvangen kun je nog bij de aanbidding in de kleine zaal blijven, of je kunt uiteraard naar huis. Je kunt altijd komen als je daar behoefte aan hebt; het is niet beperkt tot een enkele keer. Je kunt het gebed bij ShelterHerstel ook zien als een proces waarin we je helpen uit te zoeken op welke andere manieren je verder pastoraal of anderszins geholpen kunt worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Receptie Shelter  Haarlem, Tel: (023) 539 02 04

Back To Top