Elke woensdag om de week (zie voor precieze data hieronder) komen wij bij elkaar om (bij) te praten, te knutselen en te eten. Wij beginnen om elf uur met een kopje thee en om half 1 is er een gratis lunch.

Kunstenares Rolinka van Zuiden gaat workshops geven, waarbij wij gaan verven met oliepastel en ecoline, een wol-schilderijtje maken, en wij gaan verven met acrylverf.

Evelien Blok gaat een workshop geven waarbij er een kunstwerkje gemaakt wordt met mozaïeksteentjes.

Heeft u dit alles al eens willen proberen? Loop dan eens vrijblijvend binnen en neem een kijkje of doe mee. (alles is gratis)

Dit zijn de data voor dit jaar tot de zomervakantie:


woensdag 13 feb.

11 uur vrije inloop en workshop met kunstenares Rolinka van Zuiden. Tijdens deze workshop wordt er geverfd met oliepastel en ecoline.


woensdag 27 feb.

11 uur vrije inloop en workshop met kunstenares Rolinka van Zuiden. Tijdens deze workshop wordt er een wol-schilderijtje gemaakt.


woensdag 13 mrt.

11 uur vrije inloop en workshop met kunstenares Rolinka van Zuiden. tijdens deze workshop wordt er geverfd met acrylverf.


woensdag 27 mrt.

11 uur vrije inloop met creatieve activiteit.


woensdag 10 apr.

11 uur vrije inloop en workshop mozaïeken met Evelien Blok. tijdens deze workshop gaan wij een kunstwerkje maken met mozaïeksteentjes.


woensdag 24 apr.

11 uur vrije inloop en kinderfeest, workshop ‘gezicht tekenen’ met Linda Haverdings.


woensdag 08 mei.

11 uur vrije inloop met creatieve activiteit.


woensdag 22 mei.

11 uur vrije inloop met creatieve activiteit.


woensdag 05 jun.

11 uur vrije inloop met creatieve activiteit.


woensdag 19 jun.

11 uur vrije inloop met creatieve activiteit.


woensdag 03 jul.

11 uur vrije inloop met creatieve activiteit.


Rolinka van Zuiden is kunstenares en heeft veel ervaring met het geven van workshops. Ze heeft zich verschillende technieken eigen gemaakt, waaronder schilderen met olieverf, acryl en ecoline, maar ook het maken van sieraden, sjaals en bruidskleding en nog veel meer. Tijdens de workshops van Rolinka is er veel tijd voor persoonlijke aandacht en begeleiding.

Evelien Blok heeft haar eigen hobbywinkel in de Cronjestraat van Haarlem, waar zij regelmatig workshops geeft. Evelien heeft een scala aan vaardigheden ontwikkeld, waaronder haken, breien, glasverven, sieraden maken en nog veel meer. Zij zal ons tijdens de workshop begeleiden om een kunstwerkje van mozaïek te maken.

– Linda Haverdings