skip to Main Content

ShelterHerstel

Iedereen die gebed wil voor genezing, bevrijding, bemoediging of herstel is welkom, ook als je geen lid bent van de gemeente Shelter. We geloven dat het bezoek aan ShelterHerstel zal bijdragen in herstel voor geest, ziel en lichaam! We ervaren telkens weer de tegenwoordigheid van God tijdens de avonden en zien dat God “altijd wat moois doet”!

Wat kun je verwachten bij ShelterHerstel?

Bij binnenkomst word je welkom geheten en wordt uitgelegd wat de bedoeling is. Het gebed wordt gedaan in kleine groepjes met 2 bidders. We willen graag naar je luisteren, waarna de nadruk ligt op gebed. Hierbij geven we voorrang aan de Heer door zelf open te staan voor de leiding van de Heilige Geest en willen we je daarin aanmoedigen dat zelf ook te doen.

Binnen ShelterHerstel werken we volgens de Spirit Connection-methode. Spirit Connection is een bediening van innerlijke genezing die ontwikkeld is om kwesties te genezen en je dichter bij God te brengen, zodat je kan wandelen in persoonlijke vrijheid, geestelijke heelheid en bloeiende relaties.

Heb je behoefte aan gebed, dan kan je in de even weken een afspraak maken op de vrijdagavond om 20:00 uur of om 20:45 uur. We zien ernaar uit om voor je te kunnen bidden!

We vinden het fijn als je je aanmeldt via de agenda op de website en een voor jou geschikt tijdstip kiest. Op deze manier kunnen we beter plannen en wordt voorkomen dat je erg lang moet wachten.

We houden te allen tijden rekening met de Corona-richtlijnen.

Contact

Via onderstaand emailadres kan je contact met ons opnemen:

care@shelter-haarlem.nl

Back To Top