skip to Main Content

ShelterHerstel

Genezing, vergeving, bevrijding, herstel in relaties en in eigenwaarde, is dat nog mogelijk? Wij geloven van wel! We geloven dat het bezoek aan ShelterHerstel zal bijdragen in herstel voor geest, ziel en lichaam. We ervaren elke keer de tegenwoordigheid van God tijdens de avonden en zien dat God altijd wat moois doet!

Wat kun je verwachten bij ShelterHerstel?

Heb je behoefte aan gebed, dan kan je een afspraak maken via de agenda op de website. We willen graag naar je luisteren, waarna de nadruk ligt op gebed. Hierbij geven we voorrang aan de Heilige Geest door jezelf open te stellen voor Zijn leiding.

Binnen ShelterHerstel werken we volgens de Spirit Connection-methode. Spirit Connection is een bediening van innerlijke genezing die ontwikkeld is om kwesties te genezen en je dichter bij God te brengen, zodat je kan wandelen in persoonlijke vrijheid, geestelijke heelheid en bloeiende relaties!

Wij willen graag voor je bidden en je in de gelegenheid stellen om tot rust en herstel te komen. Je kunt je hieronder of via de agenda aanmelden voor een afspraak om 20.00 uur of om 20.45 uur. We zijn er om de week op vrijdagavond van september tot en met mei in het gebouw van Shelter Haarlem, Eksterlaan 1.

We houden te allen tijden rekening met de Corona-richtlijnen.

Contact

Via onderstaand emailadres kan je contact met ons opnemen:

care@shelter-haarlem.nl

Back To Top