skip to Main Content

ShelterHerstel

Genezing, vergeving, bevrijding, herstel in relaties en in eigenwaarde, is dat nog mogelijk? Wij geloven van wel! We geloven dat het bezoek aan ShelterHerstel zal bijdragen aan herstel voor geest, ziel en lichaam. We ervaren elke keer de tegenwoordigheid van God tijdens de avonden en zien dat God altijd wat moois doet!

Wat kun je verwachten bij ShelterHerstel?

Heb je behoefte aan gebed, dan kan je een afspraak maken via de agenda op de website. We willen graag naar je luisteren, waarna de nadruk ligt op gebed. Hierbij geven we voorrang aan de Heilige Geest door ons samen open te stellen voor Zijn leiding.

Bij binnenkomen kun je bij de receptie je gebedswensen noteren.

We bidden in kleine groepjes van 2 bidders en we nemen de tijd voor je. We willen graag naar je luisteren, maar de nadruk ligt op gebed. Je kunt het gebed zien als een proces, waarin we je helpen uit te zoeken op welke manieren je verder pastoraal of anderszins geholpen kunt worden.

We zijn er om de week op vrijdagavond van september tot en met mei in het gebouw van Shelter Haarlem, Eksterlaan 1. We vinden het fijn als je je aanmeldt op de website voor een afspraak om 20:00 uur of om 20:45 uur. Het voordeel van tevoren aanmelden op de website is dat je niet hoeft te wachten. Je kunt ook zonder afspraak binnenlopen tussen 20:00 en 21:00 uur.

Contact

Via onderstaand emailadres kan je contact met ons opnemen:

care@shelter-haarlem.nl

Back To Top