skip to Main Content
Door: Marleen Kousbroek

Bij Shelterkids zetten we 2020 meteen krachtig en vernieuwend in!
Op korte termijn gaan we starten met een eigen aanbiddingsochtend voor de kinderen in zaal 2, tijdens de samenkomst. Deze Shelterkids Worship krijgt steeds meer vorm en is zo goed als klaar om van start te gaan.

Elke 3e zondag van de maand komen de kinderen van 4-11 jaar samen om te leren hoe ze God groot kunnen maken en Hem persoonlijk kunnen ontmoeten. Door alleen met de kinderen te zijn is er meer ruimte voor uitleg en begeleiding en is alles afgestemd op hen. Op 12 januari is er een informatieve bijeenkomst waar meer uitleg wordt gegeven. Heb je interesse om mee te werken aan Shelterkids Worship op wat voor manier dan ook….kom naar de bijeenkomst en/of meld je aan bij Petra Brussee of Marleen Kousbroek.

In de vorige nieuwsbrief deed ik uitgebreid verslag van onze kinderwerkers training met het thema ‘kinderen en de Heilige Geest’. Met regelmaat hoor ik kinderwerkers vertellen hoe ze de kinderen hier over willen leren. Er wordt over gesproken, maar ook mee geoefend. In de teams legt het verbinding, omdat het verlangen naar meer van de Heilige Geest bij het kinderwerk gedeeld wordt en we graag van elkaar willen leren hoe we de kinderen hier verder in kunnen helpen. En niet alleen in Shelter, maar in heel veel gemeenten is er honger naar onderwijs op dit gebied. Shelterkids organiseert daarom samen met Eastgate church (Engeland) een conferentie om training te geven aan een heel breed publiek.

Op zaterdag 1 februari is de conferentie ‘Kinderen hebben geen kleinere Heilige Geest’ voor kinderwerkers, (groot)ouders én kinderen.
Wil je meer weten én ervaren hoe God kinderen gebruikt in zijn Koninkrijk kom 1 februari dan naar de conferentie in Shelter. Via onderstaande link kom je op de pagina waar kaartjes te bestellen zijn. De training is helemaal gratis en in de ochtend toegankelijk voor alle geïnteresseerden.

https://www.eventbrite.com/e/conferentie-kinderen-hebben-geen-kleinere-heilige-geest-tickets-85100940203

Back To Top