skip to Main Content

Shelterkids Kerst event

Door: Marleen Kousbroek

‘Ik kan niet wachten!’

Dat is ongetwijfeld een uitspraak die we in deze periode veel horen bij Shelterkids. De komende weken brengen voor de meeste kinderen de nodige spanning en verwachting met zich mee. Bij onze lesmethode Bijbel Basics is ‘Ik kan niet wachten’ het thema van de Adventsperiode en Kerst.

In de Bijbel lezen we over verschillende mensen die wachtten op de komst van Jezus de Messias en wij wachten op de terugkomst van onze Koning. Niet dat we stil op de bank blijven zitten. We bouwen mee aan Gods Koninkrijk en vertellen anderen om ons heen dat Jezus hun redder en vriend wil zijn.

Waar we bij het kinderwerk ook vol verwachting naar uit kijken is het Kids Kerst event dat op 17 december zal zijn. We gaan Koning Jezus onze lof en eer geven met het zingen van liederen, zoals ook de engelen deden bij zijn geboorte. Daarna mogen we ons verwonderen en laten inspireren door de voorstelling van Elmar Hofstee. Met behulp van goochelen en trucs moedigt hij ons aan om lichtbrengers te zijn voor de wereld om ons heen. We sluiten het feest af met een creatieve verwerking die we goed toe kunnen passen als we licht willen verspreiden.

Ken je kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar die ook graag naar dit Kerstfeest in Shelter willen komen?

Klik hieronder voor ‘meer info’ en je komt op de pagina met meer uitleg en de mogelijkheid om je aan te melden.

We verwachten je!

Back To Top