skip to Main Content

Shelterkids

Door: Marleen Kousbroek

In september 2021 heeft Shelterkids haar nieuwe logo en de illustraties bij de waarden gepresenteerd. We willen onze missie en de waarden veelvuldig aandacht geven bij de kinderen, zodat ze zich dit eigen maken. Komend jaar organiseren we daarom een aantal events voor de kinderen.

Bij elk event zal één waarde centraal staan. We gaan zingen, kijken naar toneel, luisteren naar een verhaal, nemen tijd om persoonlijk te bidden voor de kinderen, houden ze actief met een spel en creatieve opdrachten en zorgen voor het nodige spektakel. Elk event wordt een feest! Jezus volgen en fun hebben gaan hand in hand.

Liefde

Als aftrap voor de events staat er in februari al een feest gepland met als thema ‘Liefde’. Een mooier thema om mee te beginnen kan er niet zijn. God heeft ons eerst liefgehad; daar gaan we het over hebben. En we zullen de kinderen dan ook uitnodigen om Zijn liefde te beantwoorden door een keus voor Jezus te maken. Spel, Show, sketches en de Shelterkids Worship Band komen ook allemaal aan bod. Als afsluiting gaan we met de kinderen een goed doel steunen. Deze keer willen we geld inzamelen voor stichting Dare2give. De liefde van God is een gevende liefde en ook dat willen we de kinderen mee geven; deel uit van wat je zelf ontvangen hebt!

Back To Top