skip to Main Content

Najaars- en wintereditie oktober 2022

Ook deze editie was weer geslaagd. Menig bezoeker vertrok met een big smile en tassen vol. Als ik vroeg waar ze het meest blij mee waren, lieten zowel de kinderen als de volwassenen vol trots zien welke schatten er gescoord waren. Dat leidde vaak tot mooie gesprekjes, een knuffel en tot gebed. Hieronder volgt een greep uit de reacties van bezoekers.

B en M
B. vertelt bij binnenkomst dat hij vorig jaar met zulke goede en mooie kleding en cadeaus thuiskwam, dat M. nu zelf mee wilde. Ze hopen vooral weer speelgoed te vinden wat ze de kleine op haar verjaardag kunnen geven. Dat was vorig jaar zo fijn!
Na afloop van de kledingbank reageerde B: Het was heerlijk om in een wereld, waarin mensen niet eens meer hun hand opsteken als je ze met de auto laat passeren, weer eens echte vriendelijkheid en warmte te voelen. B. zegt: “Goed werk, lieve mensen! Dit kom je zo weinig nog tegen. Dat doet me echt goed!”
K
K. is zo dankbaar voor het licht wat schijnt door al die mensen deze dag. Ze vindt het zo bijzonder dat al die mensen zoveel werk voor hen wilden verzetten om dit mogelijk te maken. K is twee keer gevlucht.
O en O
We willen niet weg! De sfeer hier is zo positief en rustig. De kinderen willen alleen maar blijven spelen. We krijgen ze niet meer mee!
A
A. staat helemaal te stralen terwijl ze met behulp van tolk C. vertelt dat ze vandaag zoveel goede hulp heeft ervaren en zo blij is met het speelgoed. Ze vertelt dat de kinderen al heel lang geen nieuw speelgoed meer hebben gehad en helemaal uitzinnig zijn met de spelletjes die ze vandaag kregen.
M en S
Wij vonden het hele vriendelijke mensen en de broodjes waren goddelijk!
We kregen ook koffie en toen vroeg ik of dit net zoiets was als Senseo. Maar wat ik toen proefde was echt zo heerlijk! Heel erg bedankt voor de fijne tijd en gezelligheid en de gastvrijheid.
Q (10 jaar)
Q. (springend): Het was heel, heel, heel, heel leuk! Waarom? Ik heb geknutseld!!! En ze toont me: smurfensnot, slijm, een zachte verenrol om mee te kriebelen,
en een mannetje op een wc rol. Als ze hoort dat er op zondagochtend ook vaak geknutseld wordt en ze welkom is, holt ze naar haar moeder. Gelukkig vindt zij het prima als Q. vaker wil komen.
A.
Ik wil jullie wederom super bedanken. Alles was weer erg goed geregeld. Hopelijk mag
ik de volgende keer ook weer langskomen. En hebben jullie een topkok hier werken? Het eten en de soep was zo goed!!!
Back To Top