Three Six Teen

Three Six Teen is de naam van het tienerwerk in Shelter Haarlem. Het verwijst naar de tekst uit Johannes 3:16. Het evangelie in een notendop!

Op deze pagina lees je alles over onze activiteiten, het team en waar je ons kan vinden.

Joh. 3:16

Want God had de wereld zo lief dat Hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in Hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.

jongerenbijbelHeb je nog geen bijbel en overweeg je er een te kopen? Dan is de Jongerenbijbel NBV onze tip! Een Bijbel met duidelijke uitleg bij teksten en interessante themapagina's.

Ons team

Tieners-team

Specials.

Ieder jaar gaan we met de groep op een aantal uitstapjes, de zogenaamde 'specials'. Dat kan de EO-jongerendag zijn, avondje bowlen, dagje Soul Survivor of Opwekking, nachtspel, etc. Via de mail en Facebook houden we je hiervan op de hoogte.

Three Six Teen activities


Three Six Teen - avond

Om de week op zaterdagavond (19:30-21:30) komen we bij elkaar. Centraal staat: 'Faith, Friends & Fun.' Elke avond een ander onderwerp, een vet spel, en tijd voor gezelligheid.


Three Six Teen Sport

Eén keer in de maand, op zondagochtend. Deze ochtenden staan met name sport, spel en ontspanning centraal.


Jeugddienst

Vier keer per jaar. Een dienst voor en door de jeugd van Shelter. Goede aanbidding, vette band en inspirerende sprekers! Be there!