skip to Main Content

*GEANNULEERD!*

Training Pastoraat & Bevrijding

Vanuit Shelter Care wordt er in februari en maart 2021 een training georganiseerd. Sara van der Toorn gaat deze training geven op de volgende 3 woensdagavonden: 17 februari, 3 en 17 maart van 19.30 tot 21.30 uur.

Deze cursus is bedoeld voor mensen die al een tijdje onderweg zijn, de basisvaardigheden van bevrijdingspastoraat kennen en zich graag willen verdiepen in deze en aanverwante onderwerpen.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  1. Kennen van iemands realiteit en het toepassen van de waarheid: Door het kennen van iemands realiteit kan je een beter zicht krijgen over wat mogelijk en / of onmogelijk is in zijn/haar belevingswereld. Want iemands realiteit kan waar zijn, maar hoeft niet DE waarheid te zijn.
  2. Luisterend bidden en geestelijk omdenken: Hoe kan een Vecht-Vlucht-Verlammingspatroon bij je client ontdekken, en hoe zet je zijn kracht in door zijn waarden te versterken
  3. Volwassen christenen en geestelijke verrassingsaanvallen: Het belang van een geleidelijke maar grondige bekering, en de invloed daarvan op een geloofscrisis.

Er zal heel veel tijd zijn voor interactie en uitgebreid gesprek, behandelen van vragen en gebed.

Heb je nog vragen, mail naar care@shelter-haarlem.nl

Back To Top