skip to Main Content

Zomerreis Manchester 2024

Door: Michiel Santman

Week 30, vertrek uit Nederland op zaterdag 20 juli, terug in Nederland op zondagmiddag of avond 28 juli 2024

Deze zomer wordt er weer een zomerreis georganiseerd voor onze jeugd. De reis gaat naar Manchester Engeland waar we gaan samenwerken met ‘The Message’ (zie https://www.message.org.uk ). Deze organisatie werkt al meer dan 30 jaar in de stad met een grote impact. Ze bezoeken gevangenen, hebben een community supermarkt voor mensen met weinig geld en knappen woonkamers en tuinen in buurten op. Terwijl we dat doen zoeken we natuurlijk naar manieren om mensen te vertellen over Jezus. Wij werken mee aan hun activiteiten en werken toe naar een Fun zaterdag op 27 juli waar we zoveel mogelijk mensen voor uitnodigen.

Wat gaan we doen?

We trekken als groep op van verschillende leeftijden met allerlei verschillende karakters om aan te sluiten bij bestaande activiteiten die ‘The Message’ in Manchester organiseert. We dienen elkaar en anderen en zo leren we samen om ons geloof praktisch te maken. We lezen samen de bijbel, krijgen studies en training om te connecten met mensen, doen praktisch werk en hebben veel lol samen. Het concrete programma volgt in de loop van de maand april.

Praktische zaken

  • Deze reis is een jeugdreis en staat open voor iedereen die tussen de 15 en 25 jaar is, maar wordt niet wettisch gehanteerd. Ben je 14 en ben je echt gemotiveerd? Laat het ons weten en je mag vast mee.
  • Het kernteam is verantwoordelijk voor het programma en de groep. Het bestaat uit Michiel en Marjoke Santman, Marlies Holdener, Marciano Roberto Carrilho en Solange Ketema. Zij bouwen aan de groepsspirit vooraf en tijdens de reis maar kunnen hierbij niet zonder de inzet van ieder groepslid.
  • We verwachten dat de reis tussen de € 450,- en € 600,- p.p. gaat kosten, het precieze bedrag wordt komende maanden duidelijk. Je bent zelf verantwoordelijk om dat bedrag bij elkaar te sparen. Wij helpen je door gezamenlijke sponsoracties op te zetten.

Via onderstaande button kan jij je aanmelden

 Belangrijk om te weten:

  • De inschrijving eindigt op zondag 25 februari a.s. om 17.00u. De aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst. Dus: wie het eerst is heeft de meeste kans.
  • We kijken ook naar je motivatie om mee te gaan. Als we daar vragen over hebben nemen we contact met je op.
  • Er kunnen maximaal 22 mensen mee, dus meld je snel aan!

Heb jij vragen? Spreek één van de kernteam leden aan als je ze op zondag ziet of stuur een mailtje naar michiel@shelter-haarlem.nl

Back To Top