skip to Main Content

Zorg binnen Shelter Haarlem

Shelter Herstel

Heb je behoefte aan gebed, dan kan je op vrijdagavond om de week zonder afspraak de kerk binnenlopen tussen 20.00 en 21.00 uur. Binnen Shelter Herstel werken we volgens de Spirit Connection-methode. Spirit Connection is een bediening van innerlijke genezing die ontwikkeld is om kwesties te genezen, die ons verhinderen om te wandelen in persoonlijke vrijheid, geestelijke heelheid en bloeiende relaties.

Shelter Herstel is beschikbaar voor gebed op de vrijdagavond van september tot en met juni in de even weken, in ons gebouw op de Eksterlaan 1.
U bent van harte welkom tussen 20:00 en 21:00 uur. Houd de agenda in de gaten, hierop staan de data vermeld.

Duur: 30 minuten
Deelname: gratis

We houden ons aan de actuele COVID-19 regels.
We houden 1,5 afstand, we leggen niet de handen op, we bidden niet in de kantoren, maar in de grotere zalen.
Als mondkapjes in openbare ruimten geadviseerd, c.q. verplicht gesteld is, dragen we die. Mondkapjes zijn beschikbaar.
In het geval nieuwe overheidsmaatregelen dat vragen, passen we onze beschikbaarheid daarop aan.

We zien er als team naar uit om voor u te kunnen bidden!
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Receptie Shelter Haarlem, Tel: (023) 539 02 04

ShelterHerstel in zijn reguliere vorm:

Heb je behoefte aan gebed, dan ben je van harte welkom iedere twee weken op vrijdagavond in ons gebouw. Je kunt zonder afspraak binnenlopen van 20:00 tot 21:00 uur. ShelterHerstel is beschikbaar van september tot en met juni. Iedereen die gebed wil voor genezing, bevrijding, bemoediging of troost nodig heeft is welkom, ook als je geen lid bent van de gemeente Shelter. Er staat een team van ervaren bidders voor je beschikbaar.

We geloven dat het bezoek aan ShelterHerstel zal kunnen bijdragen in herstel voor geest, ziel en lichaam! We ervaren telkens weer de tegenwoordigheid van God tijdens de avonden en zien dat God “altijd wat moois doet”!

Wat kun je verwachten bij ShelterHerstel?

Bij binnenkomen loop je langs de receptie waar we je gebedswensen noteren. Het gebed wordt gedaan in kleine groepjes van 2-3 bidders en zal in het algemeen ca. 30 minuten duren.

Voorafgaand aan het gebed is er gelegenheid om op je beurt te wachten in de kleine zaal. Daar wordt aanbiddingsmuziek gespeeld, waardoor het een fijne gelegenheid is om tot rust te komen en je op de Heer te richten. Het wachten is afhankelijk van het aantal bezoekers, houdt rekening met zo’n 30 minuten.

Wanneer je wordt opgehaald kan je in het gebedsgroepje je verhaal doen. We willen graag luisteren, maar de nadruk ligt op gebed. Vóórdat je in het gebedsgroepje komt, hebben we al voor je gebeden en om een woord van God gevraagd. Hierbij geven we voorrang aan de Heer door zelf open te staan voor de leiding van de Heilige Geest en willen we je daarin aanmoedigen dat zelf ook te doen.

Nadat je gebed hebt ontvangen kun je nog bij de aanbidding in de kleine zaal blijven, of je kunt uiteraard naar huis. Je kunt altijd komen als je daar behoefte aan hebt; het is niet beperkt tot een enkele keer. Je kunt het gebed bij ShelterHerstel ook zien als een proces waarin we je helpen uit te zoeken op welke andere manieren je verder pastoraal of anderszins geholpen kunt worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Receptie Shelter  Haarlem, Tel: (023) 539 02 04

Hulp nodig?

Vanuit Shelter Care bieden we zorg aan mensen die dat nodig hebben. Na een aanvraag nemen we contact op en kijken we waar je behoefte aan hebt, welke zorg er nodig is en wat wij vanuit Shelter kunnen bieden. Naar aanleiding daarvan verwijzen we je naar de juiste plek.

Via onderstaand emailadres kan je contact met ons opnemen, voor jezelf of iemand die dit hard nodig heeft:

care@shelter-haarlem.nl

Back To Top