skip to Main Content

Even voorstellen…

Graag willen wij, Rob en Afke van Zon, ons aan jullie voorstellen. Wij zijn sinds juli 2019 weer in Shelter teruggekomen nadat we 13 jaar geleden naar Aalten zijn verhuisd vanuit de gemeente. Afke en ik zijn in Shelter getrouwd en hebben al onze kinderen hier ook opgedragen.

Toen God ons riep 13 jaar geleden om naar Aalten te verhuizen wisten we dat dit goed was. Onze tijd daar heeft veel zegen gebracht in ons gezin en persoonlijk leven. Nu we weer terug zijn, voelen we ons zo dankbaar want Shelter is voor ons echt “thuis” komen. We hebben gezegd dat als we thuiskomen wij onze schoenen uit zouden doen en lekker met de voetjes op tafel zouden gaan liggen maar……dat ging dus niet, want er begon meteen iets van binnen te kriebelen om uit te delen. Maart 2020 zijn wij dan ook begonnen met de 023Open groep.   Wij richten ons op relaties met elkaar, met God en hebben het verlangen dat de Heilige Geest alle ruimte krijgt om te doen wat Hij wil doen.

Hallo 20+er

023Open is een “open” groep voor jongvolwassenen vanaf 20 jaar tot ongeveer 30. Ook als je in een andere groep zit ben je meer dan welkom. Eens in de drie weken komen we samen op de maandagavond. De avond wordt altijd anders ingedeeld en is gericht op het komen in de tegenwoordigheid van God. Ons verlangen is om mee te bewegen met wat de Heilige Geest op Zijn agenda heeft staan. Hier zijn vele manieren voor en we geloven in samen ontdekken waarin humor, ontspanning, gebed, aanbidding, woord en daad elkaar aanvullen. Val je binnen de leeftijdscategorie dan ben je van harte uitgenodigd. De avonden beginnen met een inloop vanaf 19:00 uur met koffie en thee en het programma start om 19:30 tot ongeveer 21:00 uur.

Door Corona hebben we de afgelopen maanden Zoom meetings gehad maar per 31 augustus komen we weer “life” bij elkaar. Dit vindt plaats in Shelter, zodat we ons aan de RIVM-maatregelen kunnen houden.

Wij Rob en Afke van Zon zien uit naar jou!!

AGENDA 2020/2021

Maandag 14 december

Maandag 4 januari

Maandag 25 januari

Maandag 15 februari

Maandag 8 maart

Maandag 29 maart

Maandag 19 april

Maandag 10 mei

Maandag 31 mei

Maandag 21 juni

Back To Top