skip to Main Content

Binnen deze stream worden er verschillende activiteiten en lessen georganiseerd. Deze zijn gericht op uitgangspunten van ons geloof en behandelen een aantal onderwerpen.
De lessen en activiteiten zijn voornamelijk gericht op mensen die nieuw zijn in de gemeente, net tot geloof zijn gekomen of nog op zoek zijn naar God.

Dit is het programma dat we het komende jaar aanbieden binnen deze stream:

ALPHA CURSUS

De Alpha cursus is een informele, plezierige en vriendschappelijke cursus om samen met anderen te bespreken wat het christelijke geloof inhoudt en om te ontdekken:

“Is er meer?”

De cursus is van 14 september tot en met 7 december op maandagavond (plus 1 weekend) in de Shelter op de Eksterlaan 1 te Haarlem. De avonden beginnen met een gezellige maaltijd. Daarna kijken we een Alpha filmpje die we, onder het genot van koffie en thee, in kleine groepjes bespreken. De avonden zijn van 18.30 tot 21.30 uur.  Wij houden ons aan de 1,5 mtr afstand. Mocht je de voorkeur hebben om de Alpha ONLINE te volgen, kan je dit vinden op alpha-cursus.nl.

(De complete Alpha agenda voor het najaar van 2020 vind je hier)

Aan de Alpha cursus zijn geen kosten verbonden. Je kan je ook aanmelden om bijvoorbeeld meer informatie te krijgen.

Namens het Alpha team,

John en Suzanne

Wil je meer informatie, of wil je je aanmelden? Dat kan via onderstaand contactformulier:

  Aanmelden/meer info Alpha Cursus:  GET CONNECTED

  Wil je meer weten over Shelter Haarlem of overweeg je om lid te worden van onze gemeente, dan is Get Connected iets voor jou. Een avond samen eten, kennismaken met anderen en horen waar onze gemeente voor staat. Ook al je vragen over de gemeente kun je hier stellen. In het najaar staat een avond gepland. Meer informatie volgt later.

   Aanmelden Get Connected:


   GET BAPTIZED

   Je laten dopen is een belangrijke keuze. Wil je gedoopt worden, of vraag je jezelf af wat de doop inhoudt, dan is Get Baptized iets voor jou. Hier leggen we zaken uit en kun jij je vragen stellen.

    Ik wil me graag laten dopen:
    Back To Top