skip to Main Content

Droomfonds | Heart2Heart zomerweek

Door: Gerard en Lydia de Groot

Tijdens de voorbereiding van de Heart2Heart Zomerweek, kregen Gerard en Lydia de Groot een sterk verlangen in hun hart: ‘Ieder kind en iedere tiener die ons is toevertrouwd, moet vrije toegang krijgen om dit mee te maken.’ Daarom hebben we een Droomfonds geopend. De donaties die hierin gezaaid worden, maken het mogelijk dat kinderen en tieners (t/m 16 jaar) ongehinderd deel kunnen nemen aan deze onvergetelijke week.

Jezus laat als Hij spreekt in Markus 10 heel duidelijk het hart van de Vader zien. Gods verlangen om met alle mensen verzoend te worden en zeker ook met de jongere generaties. De woorden ‘Laat ze bij Mij komen’ raakten ons hart diep in het afgelopen jaar.

We ervaren het verlangen van God om de jongeren van Zijn gezin dichterbij te laten komen. Juist ook in de verwarrende en ingewikkelde maatschappij waarin deze jonge mensen opgroeien. Vaders hart en verlangen gaan uit naar de kinderen en tieners, onze jongeren. Wij mogen daarin samen de ruimte scheppen voor deze jonge generatie om ongehinderd Vader God te vinden, te ontmoeten en Zijn Koninkrijk te ervaren.

Het verlangen van God raakt ons iedere Zomerweek weer opnieuw, juist ook omdat wij zelf geen kinderen hebben. Het raakt ons telkens weer dat we daar doorheen Gods verlangen zo diep voelen.

Wij zijn enorm bewogen met deze kostbare, jonge levens en ervaren daarin dat God zegt: Ik ook! Want Mijn Koninkrijk is ook voor hen! We verlangen ernaar om de komende generaties daarin voor te gaan en een erfenis van geloofservaringen na te laten aan deze jonge mensen.

Wil je meebouwen aan het droomfonds en investeren in onze kinderen?

Klik dan op onderstaande link:

Doneren – Droomfonds

Back To Top