skip to Main Content

Droomfonds Heart2Heart zomerweek

Door: Gerard en Lydia de Groot

Jezus laat als Hij spreekt in Markus 10 heel duidelijk het hart van de Vader zien. Gods verlangen om met alle mensen verzoend te worden en zeker ook met de jongere generaties. De woorden ‘Laat ze bij Mij komen’ raakten ons hart diep in het afgelopen jaar.

We ervaren het verlangen van God om de jongeren van Zijn gezin dichterbij te laten komen. Juist ook in de verwarrende en ingewikkelde maatschappij waarin deze jonge mensen opgroeien.
Vaders hart en verlangen gaan uit naar de kinderen en tieners, onze jongeren. Wij mogen daarin samen de ruimte scheppen voor deze jonge generatie om ongehinderd Vader God te vinden, te ontmoeten en Zijn Koninkrijk te ervaren.

Een gedeeld verlangen
Het verlangen van God raakt ons iedere Zomerweek weer opnieuw, juist ook omdat wij zelf geen kinderen hebben. Het raakt ons telkens weer dat we daar doorheen Gods verlangen zo diep voelen.

Wij zijn enorm bewogen met deze kostbare, jonge levens en ervaren daarin dat God zegt: Ik ook! Want Mijn Koninkrijk is ook voor hen! We verlangen ernaar om de komende generaties daarin voor te gaan en een erfenis van geloofservaringen na te laten aan deze jonge mensen.

Help je ook mee?

Elk kind en iedere tiener die ons is toevertrouwd, moet de gelegenheid krijgen om zo’n onvergetelijke week mee te kunnen maken! Al voor de Zomerweek van 2023 willen we hier in geloof mee starten. Daarom hebben we het Droomfonds geopend als zaaifonds voor deze jonge generatie.

Alle donaties die daarin gezaaid worden, zullen rechtstreeks naar deze doelgroep gaan. Wanneer we samen zaaien en investeren in deze waardevolle generatie, mogen we ook samen de oogst verwachten. We scheppen samen de ruimte voor deze generatie om ongehinderd Vader God te vinden, te ontmoeten en Zijn Koninkrijk te ervaren.

Wil je hierin zaaien, klik dan op onderstaande link om te doneren:

Sponsoren – Heart2Heart

Back To Top