skip to Main Content

Equip-avonden

En Hij is het die apostelen heeft aangesteld, en profeten, evangelieverkondigers, herders en leraren, om de heiligen toe te rusten voor het werk in zijn dienst. Efeziers 4:11

Equip zijn toerustingsavonden waar ruimte gegeven zal worden aan de bedieningen die onze gemeente rijk zijn. Bedieningen zijn door God gegeven om de heiligen toe te rusten.

We zijn als gemeente gezegend met de diversiteit aan bedieningen en elke avond heeft dan ook zijn eigen invulling. Wordt verrast en gezegend tijdens deze mooie avonden vol van Gods tegenwoordigheid.

Najaarsprogramma 2022:

LIFESTYLE EVANGELISM

Datum: heeft inmiddels plaatsgevonden
Kosten: gratis
Spreker: Tim Quispel

Mensen in jouw omgeving verlangen naar een ontmoeting met Jezus. Meer dan ooit staan mensen open voor het evangelie. Laat je in 4 avonden trainen om op een ontspannen manier te leren getuigen van Jezus Christus. In deze ‘hands on’ training krijg jij tools toegereikt waarmee jij je persoonlijke toolbox vult. Je leert om te getuigen op een manier die bij jou past, niet volgens een script maar gedreven vanuit liefde en een eigen relatie met God de Vader. Ben jij klaar voor dit avontuur? Meld je dan nu aan.

Meet Your Trainer
Ter voorbereiding op Awakening Europe heeft Tim samen met een team 120 mensen getraind in een getuigende levensstijl. Ook is hij regelmatig betrokken bij outreaches en evangelisatie campagnes in Tsjechië en Slowakije. In zijn woonplaats Heemskerk heeft hij regelmatige bijzondere ontmoetingen waarin God heel duidelijk werkt. Evangelisatie is geen zaterdagmiddag activiteit voor hem. Maar een ongedwongen levensstijl waarin de Heilige Geest ruimte krijgt om te werken.

OUTREACH HAARLEM

Data: 14 januari, 11 februari & 11 maart 2023
Tijdstip: 09.30 – 14.30u
Locatie: starten in Shelter Haarlem, Eksterlaan 1
Onder begeleiding van Tim Quispel

Mensen in Haarlem verlangen naar een ontmoeting met Jezus. Meer dan ooit staan mensen open voor het evangelie. Daarom gaan we er binnenkort op uit om Gods Liefde en aanwezigheid zichtbaar en tastbaar te maken in onze mooie stad.
Iedereen is welkom met of zonder ervaring op het gebied van evangelisatie. Geef je vandaag nog op voor 1 of 2 of alle 3 de zaterdagen en zie het Koninkrijk van God doorbreken in de levens van de mensen die jij gaat ontmoeten.

In de ochtend starten we samen in Shelter met worship en gebed. Dit is een goede start en zo gaan we voorbereid op pad. Na de outreach sluiten we met elkaar af in Shelter om te horen wat God door een ieder van ons heeft gedaan.

Je kan je hieronder per zaterdag aanmelden:

 

Back To Top