skip to Main Content

Equip-avonden

En Hij is het die apostelen heeft aangesteld, en profeten, evangelieverkondigers, herders en leraren, om de heiligen toe te rusten voor het werk in zijn dienst. Efeziers 4:11

Equip zijn toerustingsavonden waar ruimte gegeven zal worden aan de bedieningen die onze gemeente rijk zijn. Bedieningen zijn door God gegeven om de heiligen toe te rusten.

We zijn als gemeente gezegend met de diversiteit aan bedieningen en elke avond heeft dan ook zijn eigen invulling. Wordt verrast en gezegend tijdens deze mooie avonden vol van Gods tegenwoordigheid.

Najaarsprogramma 2022:

LIFESTYLE EVANGELISM

Datum: 1, 15 + 29 november, 13 december 2022
Kosten: gratis
Spreker: Tim Quispel

Mensen in jouw omgeving verlangen naar een ontmoeting met Jezus. Meer dan ooit staan mensen open voor het evangelie. Laat je in 4 avonden trainen om op een ontspannen manier te leren getuigen van Jezus Christus. In deze ‘hands on’ training krijg jij tools toegereikt waarmee jij je persoonlijke toolbox vult. Je leert om te getuigen op een manier die bij jou past, niet volgens een script maar gedreven vanuit liefde en een eigen relatie met God de Vader. Ben jij klaar voor dit avontuur? Meld je dan nu aan.

Meet Your Trainer
Ter voorbereiding op Awakening Europe heeft Tim samen met een team 120 mensen getraind in een getuigende levensstijl. Ook is hij regelmatig betrokken bij outreaches en evangelisatie campagnes in Tsjechië en Slowakije. In zijn woonplaats Heemskerk heeft hij regelmatige bijzondere ontmoetingen waarin God heel duidelijk werkt. Evangelisatie is geen zaterdagmiddag activiteit voor hem. Maar een ongedwongen levensstijl waarin de Heilige Geest ruimte krijgt om te werken.

Back To Top