skip to Main Content

Kledingbank voorjaarseditie

Door: Kim Russ

De KLEDINGBANK VOORJAARSEDITIE staat weer gepland! Wij willen hierdoor gezinnen die het nodig hebben voorzien van kleding voor het komende seizoen.

Kleding…..

Nu het voorjaar gaat beginnen is lente- en zomerkleding nodig. Dit zijn grote uitgaven die niet iedereen kan betalen. Volwassenen en kinderen willen we van fijne kleding voorzien.

En meer! 

Naast de kleding zijn er ook accessoires, babyspullen en een lekkere kop koffie en een voedzame lunch.

Op zaterdag 30 maart openen wij onze deuren voor mensen van binnen en buiten de Shelter.

Vanaf 24 maart gaan we elke dag met elkaar aan de slag om alles in orde te maken en daarvoor hebben we jou nodig. Vind je het leuk om te komen helpen, superfijn! Met elk uurtje hulp zijn we al heel blij. Je kan je aanmelden aan via Google forms datumprikker

Ook kan er deze week weer kleding ingebracht worden. Hierbij een aantal praktische punten: Voor alle kleding geldt: graag gewassen, zonder vlekken inleveren en het liefst gesorteerd op geslacht en maat. Dit bespaart ons veel tijd tijdens de voorbereiding van dit prachtige evenement.

We nemen WEL kleding, schoenen, (baby)accessoires, ondergoed, dekbedden, koffers en beddengoed aan. We nemen GÉÉN boeken, keukenspullen en decoratie aan.

Wij ontvangen graag kleding voor dit seizoen, dus voorjaar-/zomerkleding/-schoenen; Ook ontvangen wij graag zakelijke kleding. Veel mensen zoeken een baan en hebben geschikte kleding nodig om te solliciteren.

Wanneer?

Vanaf maandag 25 maart t/m donderdag 28 maart kunt u de kleding bij ons inleveren tussen 9.30 en 12.30 uur en tussen 19.30 en 21.00 uur.

Meer info over de kledingbank vind je op: www.shelter-haarlem.nl/kledingbank.

We kijken uit naar een mooi event waarbij we veel mensen tot zegen kunnen zijn!

Back To Top