skip to Main Content

Krachtiger dan je denkt! – 1e boek van Walfried Giltjes

Door: Walfried Giltjes

In 2013 begon God te spreken over een gemeente die bestaat uit krachtige mensen. Sinds die tijd is dit thema gaan groeien in mijn hart. In dit boek omschrijf ik persoonlijke ontdekkingen van wat krachtige mensen zijn, maar vooral ook wat zij niet zijn. Krachtige mensen zijn geen superhelden die geen zwakte kennen. Krachtige mensen zijn mannen en vrouwen die hun leven hebben overgegeven aan Jezus. Die soms vallen maar ook weer opstaan en vol vrijheid en geloof leven. Een krachtig persoon is hongerig en nieuwsgierig naar het leven in volheid waar Jezus voor gekomen is.

Het boek is opgebouwd uit drie delen. Ik geloof dat krachtige mensen deze drie fasen voortdurend meemaken in het leven.

Knielen

Krachtig zijn begint met een basishouding van overgave. Weten dat je een vriend én leerling bent van Jezus. Knielen en overgave voorkomt dat je in de valkuil trapt om krachtig te gaan doen in plaats van werkelijk krachtig te zijn. In dit deel behandel ik ook een aantal vragen die misschien ook bij jou op kunnen komen als je aan krachtige mensen denkt.

Opstaan

Je bent een nieuwe schepping! Jouw nieuwe positie in Christus is bijna te mooi om waar te zijn. De strijd om christenen klein en onbeduidend te houden vind plaats in het denken. Ga jij de uitdaging aan om je denken over God en over jezelf te vernieuwen en werkelijk op te staan als een nieuwe schepping die bestemd is om het leven in volheid uit te leven? Je bent krachtiger dan je denkt!

Leven

Wanneer we ondanks overtuigingen van ongeschiktheid toch in geloof zijn opgestaan wordt het tijd om te leven! Een leven met toestemming en vrijheid. Een leven onder een nieuw verbond van genade en liefde. Een bovennatuurlijk leven met grote impact voor de Koning en Zijn koninkrijk!

Dit boek heb ik geschreven voor de kerk. De kerk die soms zo klein en zwak denkt over zichzelf. Het is maar net hoe je kijkt. Het lijkt misschien op die kleine, kwetsbare lucifer die niet zoveel voorstelt maar wanneer ik naar de kerk kijk dan zie ik iets anders. Ik zie de potentie van dat kleine houtje. De potentie om een compleet bos of duin in de fik te zetten!

Verlang jij ook naar een kerk met impact? Dan is dit boek zeker voor jou! Want ook voor jouw leven heeft God prachtige, wonderlijke verhalen in petto. Verhalen die eer geven aan Jezus. Ben jij beschikbaar?

Prijs:  16,95

Te bestellen via www.leveninvolheid.nu

Back To Top