skip to Main Content

New Ground

Door: Chananja Santman

Zaai gerechtigheid uit en u zult mijn liefde oogsten. Ontgin nieuw land, want het is nu de tijd om de Here te zoeken. Dan zal Hij komen en gerechtigheid over u laten regenen. [Hosea 10:12]

Tijdens de New Ground avonden willen we ruimte creëeren voor God. Hij wil niets liever dan komen met Zijn aanwezigheid in liefde, openbaring, genezing, wijsheid (en zoveel meer).

Tijdens deze avonden staat het aanbidden van God centraal en willen we zelf groeien om Hem te volgen in wat Hij aan het doen is.

In Gods aanwezigheid worden we bewust gemaakt hoe groot en goed God is, krijgen we visie voor de toekomst en worden we bevestigd in onze identiteit. Deze momenten zijn fijn om mee te maken, maar hebben ook invloed op wie wij dagelijks zijn. Wanneer we door God herinnert worden hoe Hij ons gemaakt heeft, heeft dit invloed in ons werk, in ons gezin, in onze investeringen en andere keuzes die we maken.

We horen verhalen van aanwezigen over ontmoetingen met God, mensen die uitstappen om een bemoedigend woord te delen naar elkaar. We hebben fysieke en mentale genezingen gezien en horen dat er nieuwe vrijheid wordt ervaren.

Tijdens deze avonden hebben we de tijd voor aanbidding, zal er soms een woord of gedachte worden gedeeld en geven we jou de ruimte om God te ontmoeten zoals je dat thuis ook doet. We hebben geen vaste structuur of programma, omdat we zelf willen groeien in het volgen wat God aan het doen is.

Soms komt God op avonden in kracht, soms in een onverklaarbare vrede. Sommige avonden nemen we nieuwe grond in, andere avonden laat God ons zien waar we al toegang toe hebben.

Wees welkom om met elkaar Gods aanwezigheid te zoeken! De eerstvolgende avond is op 12 maart om 19.30 u.

Back To Top