skip to Main Content

Praktische zaken

Door: Maria Giltjes

Graag willen we jullie aandacht vragen voor een aantal praktische zaken die betrekking hebben op de zondagochtend.

Kinderwagens en maxi-cosi’s in zaal 1

Vanaf januari hebben we voor (jonge) ouders een plek gereserveerd achterin de zaal, waar ruimte is om ook de Maxi-Cosi of kinderwagen te plaatsen. Hierdoor heb je extra ruimte voor jezelf en je kind. Een belangrijk voordeel is dat vluchtwegen hierdoor niet belemmerd worden en daardoor de veiligheid verbeterd wordt. We willen jouw medewerking dan ook vragen om op deze plaatsen te gaan zitten wanneer je met een Maxi-Cosi of een kinderwagen de dienst wilt bijwonen. Mocht er iemand op deze plek zitten zonder kind dan mag je hen verzoeken een nog betere plek in de zaal uit te zoeken, omdat deze plek voor jou gereserveerd is.

Geen (warme) dranken mee in zaal 1                                                                                         

Vanaf heden is het niet meer toegestaan om (warme) dranken mee zaal 1 in te nemen. Eigenlijk bestond deze regel al heel wat jaren, maar in de loop van de tijd is deze een beetje naar de achtergrond verdwenen. Omdat we het belangrijk vinden dat de zaal er netjes en schoon uit blijft zien is het goed om hier samen op te letten.

Heeft u een thermosbeker die goed afgesloten kan worden, dan mag die wel de zaal in, maar gewone bekers of slecht afsluitbare thermosbekers zijn helaas niet meer toegestaan. Wil je toch graag koffie, thee of iets anders drinken, dan kun je dit doen in de hal of zaal 2.

We hopen op jouw begrip hiervoor.

Back To Top