skip to Main Content

Shelter Business: plek van connecties voor ondernemers en leiders!

Wij zijn een gemeente die bestaat uit krachtige mensen, dat is één van de kenmerken van Shelter Haarlem. We willen graag dat dit geldt voor iedereen in onze gemeente, van jong tot oud, van mensen die meebouwen in onze gemeente en een eigen bediening hebben, van leidinggevende in de business tot ondernemer in een eigen bedrijf. Waar je ook staat op de route om krachtiger te worden, we zijn allemaal onderweg. Sinds 2019 ontmoeten ondernemers uit de gemeente elkaar bij Shelter Business. Toen we startten wilden we vooral ondernemers met elkaar verbinden, sinds dit jaar hebben we onze events ook opengesteld voor leidinggevenden uit het bedrijfsleven. Behoor jij tot één van die groepen? Van harte welkom om je aan te sluiten!

Wij willen ondernemers en leiders bemoedigen en versterken door ontmoeting waarin we ook een bemoediging voor elkaar zijn. Zoals wij vanuit het oudstenteam een plek voor bedieningen hebben gecreëerd in de gemeente, willen we dat ook voor ondernemers en leidinggevenden doen. In onze meetings delen we praktische tools uit waar je echt wat mee kunt.

Wil jij onderdeel uitmaken van Shelter Business, sluit je dan aan bij een van onze geplande events. Jaarlijks organiseren wij 4 keer een ontbijtsessie en 1 keer een inspiratieavond met een boeiende spreker.

 Dit zijn de geplande data:

Ontbijtsessies
9 juni 2023, start 7.30u tot 9.00u
10 november, start 7.30u tot 9.00u
Inspiratiesessie september 2023 (datum volgt snel)

Wil je meer informatie over onze activiteiten? Spreek dan één van onze kernteamleden aan of stuur een bericht naar David: business@shelter-haarlem.nl .

Van links naar rechts, Rebecca Wezenbeek (ondernemer JP Audio Visueel), David van der Stoep (ondernemer Future Group), Ronald Kaasenbrood (DGA BK Ingenieurs) en Michiel Santman (coach en trainer Anders denken, coaching en training).

Back To Top