skip to Main Content

Shelterkids

Door: Marleen Kousbroek

Een paar weken geleden was er een teamoverleg met de kinderleiders van een van de kindergroepen. Iedereen was aanwezig en het was ontzettend fijn om kennis te maken, ervaringen en ideeën uit te wisselen en na afloop voor elkaar te bidden.

Ik begon het overleg met te lezen uit Psalm 8:1-3. Dit haalt Jezus ook aan in Mattheus 21 bij de tempelreiniging. Het vertelt over een krachtig fundament wat gelegd wordt uit de monden van zuigelingen en kinderen die de tegenstanders van Jezus te schande maakt. Iemand had me deze tekst als aan/bemoediging gestuurd en het maakte me er opnieuw van bewust hoe belangrijk het is dat we kinderen leren om met hun mond God te eren, zijn woord te proclameren en leven te spreken.

Er wordt niet elke zondag tijd besteed aan het zingen met kinderen, maar dit staat wel hoog op de agenda. Zo gaan we met alle groepen een liederenlijst samenstellen, zorgen we voor speakers op de groepen en willen we later in het seizoen een training houden over aanbidden met kinderen. Op 17 december verwachten we met een grote groep kinderen samen te komen op het Kids Kerst Event. We gaan genieten van een voorstelling en zullen o.l.v. de Shelter Kids Worship Band de eer geven aan Jezus, onze Koning! (klik hier voor meer info)

Back To Top